Rosenau

Rosenau – település a nemzeti parkban

A gyönyörű táj és hegyek, felejthetetlen szépséget kölcsönöznek a "Nemzeti park városnak" Rosenau am Hengstpaßnak. A Kalkalpen Nemzetipart Közép-Európa legnagyobb erdős területeivel igazi paradicsom a természet kedvelői számára. Egy színes mozaikot képeznek a természetes erdő, a látványos hegycsúcsok vagy a kis rejtett völgyekben csörgedező patakok. Azok akik távol a város zajától és a mindennapi nyüzsgéstől szeretnének megszabadulni a legjobb helyen járnak.

Hüttéinkben megízlelheti házias ízeinket, egyen egy karéj kenyeret szalonnával és kortyoljon hozzá almabort. Igazi túrázóknak és "hegyi" embereknek.
Amíg a hegymászók meghódítják évezik a mászás ...

... örömeit, addig a túrázni vágyók sétálhatnak és gyönyörködhetnek a táj és a legelők szépségében.
Egyaránt biciklizhet kedvtelésből vagy akár komoly MountainBike rajongóként Haslersgattétól a Hengstpass legelőig.
Síparadicsom:
A Sí és Biathloncentrum Innerrossenau nem csak télen várja a sportolás szerelmeseit. Ahol télen egy sífutó és biathlonparadicsom található ott nyáron egy 3 kilóméter hosszú aszfaltozott gördeszkapálya.

Egy vidék, amit meg fog szeretni!
Lélegzetelállító hegyekkel tarkított táj, lankás legelők, lenyűgöző szurdokok és szeretni való települések.


A Pyhrn-Priel kirándulóövezet dél felső-ausztriában nem csak egy változatos és gyönyörű tájegység. Mind nyáron mind télen élvezheti az ember Hiterstoder & Windischgarsten am Rande környékét, a Kalkalpen nemzetiparkot, a rengeteg napsütést és a szabadságot. Gyors és stresszmentes megközelíthetőség, igazán kedves vendéglátók és rengeteg szabadidős tevékenység - túrázás, golf, lovaglás, hegyi kerékpározás, programok a szabadban, mint például Canyoning, Rafting, vagy hegymászó tanfolyamok - felejthetetlen élmény.
"Akinek van kártyája, spórol!"
"Többet nyaralhat" a Pyhrn-Priel AktivKártyával! A régióban számos látnivalónál, kirándulóhelynél használhatja a kártyáját május közepétől október végéig amennyiszer csak akarja!
180 szálláshelyen elfogadják az AktivKártyát amely több mint 40 ingyenes és 20 bónusz szolgáltatást biztosít és egy éjszakát ingyen is eltölthet valamely szállóban.
Egy jó játék a legjobb kilátással.
A 18-lyukú (PAR71) Windischgarsten Pyhrn-Priel golfpálya mind kezdők, mind tapasztalt játékosok számára igazi kihívás. Sík terep és szelíd dombok váltakoznak a pályán - mindez gyönyörű kilátással a környező hegycsúcsokra! Top-csomagok, Golftanfolyamok és izgalmas versenyek teszik kedvelt uticéllá a golfozók számára.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  28.07.2014
  15 / 24 °C
 • Holnap
  29.07.2014
  15 / 25 °C
 • szerda
  30.07.2014
  14 / 22 °C
 • csütörtök
  31.07.2014
  15 / 22 °C
 • péntek
  01.08.2014
  14 / 26 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Cég neve
Tourismusverband Pyhrn-Priel
Hauptstraße 28
4580 Windischgarsten, Ausztria
Rosenau Felso-Ausztria
Bezárni