Üdülés Rußbach

Egy völgy, ahol a természet a szabadidő részévé válik A 800 lakosú Rußbach a Dachstein-West (Gosau – Rußbach – Annaberg) családi síközpont szívében, 817 m magasan fekszik és 33 sífelvonóval és 140 km-nyi sípályával rendelkezik. Legyen szó alpesi sífutásról, sítúrázásról vagy snowboardozásról – minden ízlést igyekszünk kielégíteni. A téli sportok tipikus osztrák vonzerejét az Aprés Ski örömei garantálják ősi hüttékben vagy napos teraszokon. Vegyen részt egy sítúrán a lenyűgöző, mélyhavas Dachstein körzetben vagy egy havas, téli túrán. Sífutás gyönyörű sífutópályákon, klasszikus vagy szabad stílusban.

Szeretettel üdvözöljük!

A kényelmes sétatúrától kezdve a dachsteini vagy a Tennen-hegységi túrákig – van szebb annál, mintha a természettel összhangban mozoghat? Salzburg városa és a világörökségi Hallstatt között található ez a festői, hegyi falu, Rußbach. Keressen kincseket a Kövületek Völgyében, a Tennen-hegység és a Dachstein hegyvonulatai között! Rußbach világszerte ismert megkövült csigáiról, amelyeket a hegyi patakokban vagy az ún. csigafalban találhat. A rußbachi Hornbahn elviszi Önt Dachstein-West kirándulóövezetébe és az ősi Eldtalmba, a sétavonathoz.

Rußbachban a természet az ajtó előtt hever és a kultúra is elérhető közelségben!

A biotermesztők faluja, ahol a pihenés elsődleges fontosságú, ahol a friss levegő megújítja a testet és a lelket, ahol zenei és kulináris élvezetek épp úgy várnak Önre, mint sportolási lehetőségeink az egész család számára.

Spatzennest vendégóvoda

Gyermekeknek már 1 éves kortól – Spatzennest vendégóvoda - minden Rußbachban vendégeskedő gyermek számára ingyenes! A Spatzennest vendégóvoda gondoskodik a zavartalan síelésről minden szülő számára! Ha a gyermek még túl kicsi a síiskola számára, képzett gyermekfelügyelőink gondoskodnak a gyerekekről, anélkül hogy a szülőknek le kelljen mondaniuk a síelés örömeiről! Közvetlenül a rußbachi völgyi állomás mellett található ingyenes óvodánk – akár csak egy-egy órára is lehetőség van igénybe venni

- minden nap 9.00-16.30-ig nyitva télen
- nincs szükség előzetes bejelentkezésre
- ebédelési lehetőséggel
- minden Rußbachban vendégeskedő gyermek számára ingyenes

Russbach-Medvetábor – síóvoda – síelés a porontyok számára 3 éves kortól
A kisgyermekek itt tanulhatják meg első lépéseiket síléccel a lábukon. A mackómezőn először a csodaszőnyeg és a sífelvonó segítségével tanulják meg a gyerekek, hogyan juthatnak fel a csúcsra. De hamarosan már robognak lefelé a kis lurkók a gyakorlólejtőn. A változatosságról az iramsiklási és a szlalomozási lehetőségek, illetve a nagy hóvár gondoskodnak. Az apró profik számára van lehetőség buckasízésre és mélyhavas síelésre is.
Mindemellett a Spatzennestben nyugodtan lehet játszani a barátokkal és szórakozni, amíg a mama és a papa nem érnek vissza a síelésből.
mehr anzeigen

107 Hotelek/Szállások - Rußbach és környezete

Was sagen unsere Kunden?

4,9 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
3 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  01.04.2015
  2 / 10 °C
 • Holnap
  02.04.2015
  0 / 7 °C
 • péntek
  03.04.2015
  -1 / 11 °C
 • Szombat
  04.04.2015
  -2 / 10 °C
 • Vasárnap
  05.04.2015
  0 / 9 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Cég neve
Tourismusverband Rußbach
Saag 22
5442 Russbach, Ausztria
Rußbach Salzburg