Üdülés Salzkammergut

A Salzkammergut lélegzetelállító hegy- és tóvilága Felső-Ausztria, Salzburg és Steiermark között fekszik.
A salzkammerguti táj változatossága az összesen 76 tónak köszönhető – Attersee, Mondsee, Traunsee, Wolfgangsee, Hallstätter See, Altausseer See – csak hogy néhányat említsünk. Salzkammergut 4.150 kilométernyi túristaútvonalával egy igazi kiránduló paradicsom.

Sílécekkel vagy snowboarddal, hócipővel, jégkuglival vagy szánkótalppal fedezheti fel Salzkammergut tíz üdülőrégióját az egyéni ízlésének megfelelően. Salzkammergut számos modern sítereppel jeleskedik: a legnagyobb családi síterület (Dachstein-West: 140 km sípálya), Felső-Ausztria leghosszabb lesiklópályája (Obertraun-Dachstein-Krippenstein: 11 km) és Tauplitz (40 km sípálya). Salzkammergut a hóbiztosságáról és a nagy kiterjedésű freeride-területekről is ismert. „Nem liftezni, hanem síelni“- ezzel a mottóval jeleskedik a Freesports-Arena Krippenstein – ahol a leghosszabb porhó lesiklópálya 11 kilométeres freeride lesiklást és szórakozást kínál.

Salzkammergut szálláshelyei között mindenki megtalálja a számára megfelelőt: hotelek minden kategoriában, panziók, tanyasi szállások vagy nyaralók, vendégházak.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Faistenau

Was sagen unsere Kunden?

4,5 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
231 Hotelek/Szállások És
1879 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

12 Síterület - Salzkammergut

 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 170 cm tengermagasság: 896 - 1965 m Pálya hosszúsága: 42 km Üzemel: 04.12.15 - 03.04.16 Település: Tauplitz Régió: Ausseerland - Salzkammergut
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  39,50 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 140 cm tengermagasság: 850 - 1770 m Pálya hosszúsága: 33 km Üzemel: 25.12.15 - 03.04.16 Település: Altaussee Régió: Ausseerland - Salzkammergut
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  37,50 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 140 cm tengermagasság: 608 - 2100 m Pálya hosszúsága: 14 km Üzemel: 19.12.15 - 03.04.16 Település: Obertraun Régió: Salzkammergut
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  37,40 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

More detailed information provided by the Tourist Board

Amikor a vakítóan fehér tájban hó ropog a talpunk alatt, amikor az áttetsző hidegben a tavakat párologni látjuk, a tél eltölti a szívünket. Már decemberben leesnek az első pelyhek, és márciusig meg is marad a hó: ez a téli táj szinte túl szép, hogy igaz legyen; felejthetetlen képek és erőt adó csend. De ugyanakkor szilaj szabadság, az aktív élvezet minden elképzelhető vállfajával, kitűnően karbantartott sípályákon, minden magasságban. A tél a Salzkammergutban a táj élvezetét, ősi szokásokat és modern sípályákat, lobogó tűz melletti meghittséget, az örömök megélését jelenti. A Salzkammergut téli élményvilága hihetetlenül sokszínű, örvendetesen egyedi, garantáltan szórakoztató és mesébe illően szép. Itt nem kérdés, hol van már a tavalyi hó.

Oldalunkon sok-sok tippet és lehetőséget talál ahhoz, hogy teljesen egyedivé alakítsa nyaralását, emellett természetesen szállásajánlatokat is találhat.
Isten hozta a Salzkammergut régióban!
Itt mindent megtalál a régióról, amit tudni érdemes!
A Salzkammergut régióban sokféleképpen eltöltheti nyaralását. Aktívan sportolva az ivóvíz-tisztaságú vizeken (mint például a Traunseen, az Atterseen, vagy a Wolfgangseen, a híres Weisses Rössl szálloda mellett), hosszú vándorutakat meghódítva, vagy természetes kialakítású strandokon lustálkodva. A tájegység - ahol többek között 76 kisebb-nagyobb tó, lankás dombok és büszke hegyhátak találhatóak - sokszínűsége folytán újabb és újabb meglepetésekkel szolgál.

A legintenzívebben az ismeri meg ennek a tájegységnek a páratlan szépségét, aki gyalog, lépésről lépésre fedezi fel a Salzkammergutot.

Oldalunkon sok-sok tippet és lehetőséget talál ahhoz, hogy teljesen egyedivé alakítsa nyaralását, emellett természetesen szállásajánlatokat is találhat.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  11.02.2016
  -6 / 5 °C
 • Holnap
  12.02.2016
  -11 / 5 °C
 • Szombat
  13.02.2016
  -6 / 7 °C
 • Vasárnap
  14.02.2016
  -2 / 8 °C
 • hétfő
  15.02.2016
  -1 / 6 °C
Hójelentés Salzkammergut
mehr anzeigen
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Salzkammergut Tourismus-Marketing GmbH
Salinenplatz 1
4820 Bad Ischl, Ausztria