Üdülés Sautens

Sautens, "Ötztal kapuja" Sautens váratlan perspektívákat nyit ki: magas hegyek, vad vizek - egy egyedülálló szabadidős paradicsom a 3008 méter magas Acherkogel lábainál. Ideális kiinduláspont az egész Ötztal vidékre történő kirándulásokhoz. Családbarát hely fiatal és idős összes kívánságát teljesíti egy kalap alatt. Nyugodt fekvésünk, 810 méteren garantálja a stressz-mentespihenést. A tevékenységek ebben az álomszerű környezetben nem ismernek határokat. Aki sportosan szeret élni, Sautens-ben az is egyedülálló élmény programokat talál.

Sietség nélkül, sok szívvel lettek kialakítva Sautens változatos rendezvényei és programjai. Jelmezes koncertek, táncos esték a kunyhókban és idegenvezetéses kirándulások a helység körül garantálnak egy élmény-dús itt tartózkodást az egész családnak.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Oetz

Was sagen unsere Kunden?

4,1 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
4 Hotelek/Szállások És
11 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

Sautens télen! Mindenkinek, aki a téli sport arénától messzebb pihenést és nyugalmat keres, de mégis gyorsan el akarja érni, csak ajánlani tudjuk romantikus helységünket az Ötztal nyugati oldalán. Mint nyugodt fekvésű kiinduláspont közelben a szomszédos síterületekkel egyszerűen ideális helyszín vagyunk. Ingyenes buszok kényelmes hálózata köti össze Sautens-t a havas Hochoetz (2 km-re) és Kühtai (18 km-re) sívidékekkel. Hangulatos Sautens-ben sífutó pályák, kivilágított természetes szánkópályák, curling pálya és tágas téli turista utak várják sportolni vágyó látogatóinkat. Teke pályák és kényelmes lokálok gondoskodnak a hangulatos estékről.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  29.04.2016
  -2 / 16 °C
 • Holnap
  30.04.2016
  2 / 18 °C
 • Vasárnap
  01.05.2016
  3 / 11 °C
 • hétfő
  02.05.2016
  4 / 12 °C
 • kedd
  03.05.2016
  2 / 16 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Ötztal Tourismus - Information Sautens
Dorfstrasse 55
6432 Sautens, Ausztria
Sautens Logo - Sautens Tirol