Schärding

Schärding
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

... a legszebb barokk város Ausztriában!

Felső-Ausztriában, a földrajzi Bajor határnál fekszik a "Barokk város" Schärding. Építészetileg egy középkori város minden jegyét hordozza magán, a városközpont a barokk "Ezüstvonal" stílusában pompázik. Homlokzatok a homlokzatokban mutatják hogy itt páratlan épületegyüttesek találhatók. Itt gazdag kereskedők éltek, akiknek tele volt pénztárcájuk ezüsttel, innét is ered az "Ezüstvonal" elnevezés. Késő középkori céh táblák díszelegnek a házakon, régi kapuk, titokzatos utcák ezek mind hatással vannak a város hangulatos jellegére.

Főként a kerékpárosok szeretik Schärdinget, a város egyaránt lehet kiindulási pont és uticél a Duna- Inn- és Tauern- ...

... bicikli túraútvonalon. A Római bicikli út is keresztül vezet a városon. Ez egy tökéletes családi bicikliutvonal. A lóbarátokat, teniszrajongókat, golfozókat és úszókat várja az Alsó Inn európai rezervátum. Schärding és Passau között fekvő 15km-es vadregényes alsó-Inn folyó, hívja Önt egy kalandos hajóútra. A festői Inn sétány önmagában is ideális egy kellemes sétára.

Egy város tele meglepetéseel, ez Schärding. Itt minden a pihenésről szól.

Egy város tele meglepetéseel, ez Schärding. Itt minden a pihenésről szól. Hat álomba illő hely várja a pihenni vágyokat.

Hintázzon egy 5 méter magas Hollywoodhintában az égen vagy pihenjen le a lebegő ágyakon illetve a strandbútorokon a főtéren. Strandszékek, függőágyak találhatók a legszebb helyeken, hogy feltölthesse akkumulátorait Schärdingban. A csöppségeket várja a Játékház, a fiatalok és idősek pedig edzhetnek. Kis életviteli tanácsok és bölcsességek olvashatók minden padon a parkban és a szobrokon. Tiszta Öröm az érzékeknek! Ezen túlmenően, akik meg szeretnék csodálni az antik világot, saját költségükön megtekinthetik a világ 7 antikcsodáját, amit csak Schärding városában lehet megtekinteni. Engedje hogy meglepjük! :)

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  21.04.2014
  5 / 19 °C
 • Holnap
  22.04.2014
  7 / 20 °C
 • szerda
  23.04.2014
  7 / 19 °C
 • csütörtök
  24.04.2014
  8 / 20 °C
 • péntek
  25.04.2014
  7 / 19 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband Schärding
Rad- & Gästeservicecenter Alte Innbrücke
Innbruckstraße 29
4780 Schärding, Ausztria
 Barockstadt Schärding Logo - Schaerding Felso-Ausztria