Üdülés Schärding

... a legszebb barokk város Ausztriában! Felső-Ausztriában, a földrajzi Bajor határnál fekszik a "Barokk város" Schärding. Építészetileg egy középkori város minden jegyét hordozza magán, a városközpont a barokk "Ezüstvonal" stílusában pompázik. Homlokzatok a homlokzatokban mutatják hogy itt páratlan épületegyüttesek találhatók. Itt gazdag kereskedők éltek, akiknek tele volt pénztárcájuk ezüsttel, innét is ered az "Ezüstvonal" elnevezés. Késő középkori céh táblák díszelegnek a házakon, régi kapuk, titokzatos utcák ezek mind hatással vannak a város hangulatos jellegére.

Főként a kerékpárosok szeretik Schärdinget, a város egyaránt lehet kiindulási pont és uticél a Duna- Inn- és Tauern- bicikli túraútvonalon. A Római bicikli út is keresztül vezet a városon. Ez egy tökéletes családi bicikliutvonal. A lóbarátokat, teniszrajongókat, golfozókat és úszókat várja az Alsó Inn európai rezervátum. Schärding és Passau között fekvő 15km-es vadregényes alsó-Inn folyó, hívja Önt egy kalandos hajóútra. A festői Inn sétány önmagában is ideális egy kellemes sétára.

Pihenés

Egy város tele meglepetéseel, ez Schärding. Itt minden a pihenésről szól. Egy város tele meglepetéseel, ez Schärding. Itt minden a pihenésről szól. Hat álomba illő hely várja a pihenni vágyokat.

Hintázzon egy 5 méter magas Hollywoodhintában az égen vagy pihenjen le a lebegő ágyakon illetve a strandbútorokon a főtéren. Strandszékek, függőágyak találhatók a legszebb helyeken, hogy feltölthesse akkumulátorait Schärdingban. A csöppségeket várja a Játékház, a fiatalok és idősek pedig edzhetnek. Kis életviteli tanácsok és bölcsességek olvashatók minden padon a parkban és a szobrokon. Tiszta Öröm az érzékeknek! Ezen túlmenően, akik meg szeretnék csodálni az antik világot, saját költségükön megtekinthetik a világ 7 antikcsodáját, amit csak Schärding városában lehet megtekinteni. Engedje hogy meglepjük! :)
Schärding: Fiatalos élet régi köntösben.
Egy barokk város varázslatos történelemmel, bájjal és tele életvidámsággal
Tisztaságban és színes ruhákba öltözve tárt karokkal várjuk a látogatókat. Elvarázsoljuk kedvességünkkel és vendégszeretetünkkel, ha hosszabb ideig marad nálunk el sem akar majd többet menni innét. Aki egyszer volt nálunk mindig vissza akar jönni! Városunk egy barokk gyöngyszem az Inn partján. Lépésről lépésre találkozik a történelemmel, de sehol nem az öreg dohos és poros dolgokkal. Épp ellenkezőleg: Aki elmerül a a vendéglők, terek, sikátorok, sétányok és parkok történelmi kavalkádjában az ismeri meg az igazi szeretni való Schärdinget.
mehr anzeigen

105 Hotelek/Szállások - Schärding és környezete

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  30.03.2015
  7 / 12 °C
 • Holnap
  31.03.2015
  1 / 13 °C
 • szerda
  01.04.2015
  4 / 10 °C
 • csütörtök
  02.04.2015
  1 / 5 °C
 • péntek
  03.04.2015
  1 / 10 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband Schärding
Rad- & Gästeservicecenter Alte Innbrücke
Innbruckstraße 29
4780 Schärding, Ausztria
 Barockstadt Schärding Logo - Schaerding Felso-Ausztria