Schärding

... a legszebb barokk város Ausztriában!

Felső-Ausztriában, a földrajzi Bajor határnál fekszik a "Barokk város" Schärding. Építészetileg egy középkori város minden jegyét hordozza magán, a városközpont a barokk "Ezüstvonal" stílusában pompázik. Homlokzatok a homlokzatokban mutatják hogy itt páratlan épületegyüttesek találhatók. Itt gazdag kereskedők éltek, akiknek tele volt pénztárcájuk ezüsttel, innét is ered az "Ezüstvonal" elnevezés. Késő középkori céh táblák díszelegnek a házakon, régi kapuk, titokzatos utcák ezek mind hatással vannak a város hangulatos jellegére.

Főként a kerékpárosok szeretik Schärdinget, a város egyaránt lehet kiindulási pont és uticél a Duna- Inn- és Tauern- ...

... bicikli túraútvonalon. A Római bicikli út is keresztül vezet a városon. Ez egy tökéletes családi bicikliutvonal. A lóbarátokat, teniszrajongókat, golfozókat és úszókat várja az Alsó Inn európai rezervátum. Schärding és Passau között fekvő 15km-es vadregényes alsó-Inn folyó, hívja Önt egy kalandos hajóútra. A festői Inn sétány önmagában is ideális egy kellemes sétára.

Egy város tele meglepetéseel, ez Schärding. Itt minden a pihenésről szól.

Egy város tele meglepetéseel, ez Schärding. Itt minden a pihenésről szól. Hat álomba illő hely várja a pihenni vágyokat.

Hintázzon egy 5 méter magas Hollywoodhintában az égen vagy pihenjen le a lebegő ágyakon illetve a strandbútorokon a főtéren. Strandszékek, függőágyak találhatók a legszebb helyeken, hogy feltölthesse akkumulátorait Schärdingban. A csöppségeket várja a Játékház, a fiatalok és idősek pedig edzhetnek. Kis életviteli tanácsok és bölcsességek olvashatók minden padon a parkban és a szobrokon. Tiszta Öröm az érzékeknek! Ezen túlmenően, akik meg szeretnék csodálni az antik világot, saját költségükön megtekinthetik a világ 7 antikcsodáját, amit csak Schärding városában lehet megtekinteni. Engedje hogy meglepjük! :)

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  26.07.2014
  14 / 29 °C
 • Holnap
  27.07.2014
  16 / 25 °C
 • hétfő
  28.07.2014
  15 / 27 °C
 • kedd
  29.07.2014
  15 / 26 °C
 • szerda
  30.07.2014
  15 / 22 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Tourismusverband Schärding
Rad- & Gästeservicecenter Alte Innbrücke
Innbruckstraße 29
4780 Schärding, Ausztria
 Barockstadt Schärding Logo - Schaerding Felso-Ausztria
Bezárni