Sölden

Sölden
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Sölden Ötztalban – nyáron egy kedvelt kiránduló és mountainbike-os terület, télen Ausztria ski-hotspotsja.

Sölden – a helység az Ötztaler Alpokban egy gigantikus síterülettel jeleskedik télen, nyáron pedig rengeteg kirándulási lehetőséggel és hegyi sportokkal.

Kirándulás és mountainbike-ozás Söldenben
A körülbelül 300 km jelzett turistaútvonalon mindenki megtalálja a kedvenc túráját. Hegyi tavak és hófedte hegycsúcsok egy csodálatos kilátás a jutalmunk, ha a magasba túrázunk. Akik inkább kényelmesebben szeretik, azok a felvonóval mehetnek fel a hegyre és néhány percen belül élvezhetik is a varázslatos hegyi világot. Fent a hegyen 16 menedékház és 30 alpesi legelő valamint uzsonnázóhelyek várják a kirándulókat. Mountainbike-osoknak, akik szívesen igényesebb túrákat szeretnek tenni, Sölden tökéletes kiindulópont. Itt a gyönyörű alpesi legelők egyedülálló virágai mellett bringázhatunk teljesen magasra az örök hó birodalmába.

Egy sírégió minden igénynek megfelelően
A síterület Sölden két gleccserrel, a Rettenbachfernerrel és a Tiefenbachfernerrel, az Alpok egyik legismertebb sírégiója. 150 km lesiklópálya minden síelőnek egy felejthetetlen élményt nyújt síüdüléskor. A gleccser síeléstől a híres söldeni après skiig - itt a változatos téli üdülés garantált. Söldenből közvetítik a FIS Skiweltcup Openinget és minden év őszében itt szállnak meg a sívilág elitje.
Ha az idő roszzra fordulna, akkor a kedves vendégek a Freizeit Arenaban relaxálhatnak vagy sportolhatnak. Egy élményfürdő is található itt barlanggal és vad vízi csatornával valamint lehetőség van teniszhez, tekéhez és még sok máshoz.

Szálláshelyek Söldenben
Találja meg itt az Önnek megfelelő szálláshelyet söldeni kirándulásához vagy síüdüléséhez . A luxushotelek, kényelmes panziók vagy egy tágas apartmanok.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  25.04.2014
  4 / 17 °C
 • Holnap
  26.04.2014
  4 / 16 °C
 • Vasárnap
  27.04.2014
  4 / 12 °C
 • hétfő
  28.04.2014
  2 / 11 °C
 • kedd
  29.04.2014
  2 / 11 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Ötztal Tourismus
Gemeindestraße 4
6450 Sölden/Hochsölden, Ausztria
soelden - Soelden Tirol