Üdülés St. Johann in Tirol, Kitzbühel-i Alpok

Sport a Kitzbühel-i csúcs és a Kaisergebirge között! A St. Johann in Tirol, a Kitzbühel-i Alpokban üdülőrégió: Oberndorf - Kirchdorf - Erpfendorf! A Kitzbühel-i Alpok központjába található és széles, napos völgyei miatt Tirol egyik legszebb és legvonzóbb területe.

Messze a tömött sípályáktól a St. Johann in Tirol, a Kitzbühel-i Alpokban üdülőrégió első osztályú téli élményeket biztosít. Napközben a pályákon vagy a sífutópályákon, utána kikapcsolódás a szaunában vagy a pezsgőfürdőben. A megnyugtató meleg jót tesz a testnek és a léleknek is. Esténként egyen egy jót, próbálja a régiónk specialitásait. Töltse az időt együtt kellemes környezetben a barátaival, hagyjanak időt magukra.
Számos fesztivál és népi hagyományos rendezvény, valamint különösen kedves vendégszeretet teszi üdülőhelyünket egy igazán kedvelt célponttá.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  St. Johann in Tirol

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
19 Hotelek/Szállások És
124 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - St. Johann in Tirol, Kitzbühel-i Alpok

 • tengermagasság: 659 - 1604 m Pálya hosszúsága: 43 km Üzemel: 08.12.16 - 02.04.17 Település: St. Johann in Tirol Régió: Kitzbüheler Alpen
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  42,50 Kiválasztás
 • zárva
  tengermagasság: 640 - 780 m Pálya hosszúsága: 5 km Üzemel: 10.12.16 - 27.03.17 Település: Kirchdorf Régió: Kitzbüheler Alpen
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  29,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Sport a Kitzbühel-i csúcs és a Kaisergebirge között! A St. Johann in Tirol, a Kitzbühel-i Alpokban üdülőrégió: Oberndorf - Kirchdorf - Erpfendorf! Széles, napos völgyei miatt Tirol egyik legszebb és legvonzóbb területe!

Mindenekelőtt golfozók, kerékpárosok, hegyi kerékpárosok, lovasok, hegymászók és kirándulók jönnek ide. Egy viszonylag kicsi területen egy széles, kiváló kínálat várja vendégeinket: egy golfpálya (további nyolc 30 km-es körzetben), számos kiránduló-, biciklis- és lovaglóút, raftingolás, kenuzás, siklóernyős repülés vagy léghajós út.

Különösen kedvelt kirándulási célpont a Kaiserbach-völgy, a Aigersbach-i vízesés, a Schlei-i vízesés mászó-kerttel vagy a festői Griesbach-szurdok Erpfendorf-nál.
Szórakozási lehetőségek széles választéka mindenfajta kategóriában, kiemelkedő konyhák, számos fesztivál és népi rendezvény, valamint kedves vendégszeretet teszi kedvelt üdülési célponttá régiónkat.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  22.10.2016
  0 / 11 °C
 • Holnap
  23.10.2016
  1 / 15 °C
 • hétfő
  24.10.2016
  4 / 19 °C
 • kedd
  25.10.2016
  7 / 21 °C
 • szerda
  26.10.2016
  9 / 13 °C
Hójelentés St. Johann in Tirol, Kitzbühel-i Alpok
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Kitzbüheler Alpen St. Johann in Tirol - Oberndorf - Kirchdorf - Erpfendorf
Poststrasse 2
6380 St. Johann in Tirol, Ausztria
St. Johann in Tirol, region de Kitzbuehel Tirol