Üdülés St. Oswald b. Freistadt

St. Oswald bei Freistadt csodaszép természeti környezetben, a Mühlviertel vidékének észak-keleti részén fekszik. St. Oswaldot szép és változatos táj veszi körül: számtalan domb, romantikus völgyek, árnyas erdők, hegycsúcsok, rétek és mezők, kristálytiszta patakok, magányosan álló gazdaságok és idilli kis falvak.
A vidék szépsége nem különlegességében, hanem a harmonikusan összeillő részletekben rejlik. Érdemes kipróbálni a pihentető, vidéki vakációt, amely során a helyi konyha finomságaival is megismerkedhet a vendég.

A vakáció ideális célpontja

A pompás környezetben pihentető és izgalmas élmények egyaránt várnak a látogatókra Változatos sport- és szabadidős programokkal, a szép dombvidék jól karbantartott sportpályáival várjuk a vendégeket.
Próbálja ki a golfozást, amely szabad levegőn kínál mozgást és nyugalmat, izgalmat és koncentrált figyelmet egyszerre. A 18 lyukú golfpálya harmonikusan illeszkedik St. Oswald környezetébe. Ezen kívül 110 kilométernyi, jól kitáblázott, 600 és 1000 m között tengerszint feletti magasságban fekvő túraútvonal is a vendégek rendelkezésére áll. De ha lovagolni, kerékpározni vagy úszni támadna kedve, St. Oswaldban ezeket is megteheti.
Téli varázslat St. Oswald b. Freistadtban Hagyja, hogy Önt is elvarázsolja a mesés téli táj! A téli vidék új élményekkel szolgálhat a látogatónak: sífutás a 820-950 méter magasságban fekvő fennsíkon, curling, túrázás, lovasszán-utazás a hóval borított erdőkön át. A nap végén pedig hangulatos vendéglőkben kóstolhatja meg a forralt bort és a helyi finomságokat.

St. Oswald b. Freistadt üdülőfalu

Fedezze fel a mesébe illő téli tájat! Télen a vidék dombjai még lágyabban lejtenek, az erdők a szokásosnál is csendesebbek – olyan tájon járunk, ahol teljes a harmónia és a nyugalom. Fedezze fel Ön is a hó és a jég csillogó szépségeit! Töltse nálunk a téli vakációt, kapcsolódjon ki és töltődjön fel új energiával, ismerje meg a vidéki üdülés nyugalmát! Az év legszebb időszaka, a vakáció nálunk testi-lelki megnyugvást és megújulást is kínál.
mehr anzeigen

100 Hotelek/Szállások - St. Oswald b. Freistadt és környezete

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  29.03.2015
  1 / 8 °C
 • Holnap
  30.03.2015
  2 / 7 °C
 • kedd
  31.03.2015
  -2 / 11 °C
 • szerda
  01.04.2015
  -1 / 7 °C
 • csütörtök
  02.04.2015
  -2 / 5 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Autópályán Passautól, Salzburgig, vagy Bécsből Linzen át tovább az A7-en (Mühlkreisautobahn) Unterweitersdorf-ig
majd a prágai úton Freistadt-on át St. Oswald-ba, vagy Unterweitersdorf-tól Kefermarkton át, Lasberg után, St. Oswald.
Útvonal tervezése
Linz Hauptbahnhof-ról a Linz-Summerau vonalon, Lasberg/St.Oswald megállóhelyig, vagy a Freistadt-i vasútállomásról.
Linz/Hörsching
Járatfoglalás
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Marktgemeindeamt St. Oswald b. Freistadt
Markt 80
4271 St. Oswald b. Freistadt, Ausztria
St. Oswald b. Freistadt Felso-Ausztria