St. Pankraz

St. Pankraz – a "világbajnok kovácsműhely"

A kis falu, St. Pankraz nemcsak szeretnivaló, de ismert is - mint az osztrák világbajnok síelő, Hannes Trinkl szülőfaluja.

Vad - még vadabb - vadorzó
Híres az Európában egyedülálló Vadorzó-múzeum, ahol a látogatók mindent megtudhatnak az orvvadászok történelméről. A Dr. Roland Girtler professzor által létrehozott kiállítás az orvvadászok személyes tapasztalataira, és a róluk szóló romantikus filmekre épül.

Nyár
A vendégek és a helybeliek körében egyaránt népszerű az Elisabeth-tó St. Pankraz határában. A festői, hegyvidéki táj a fürdőzőket és a horgászokat is le fogja nyűgözni. A hosszabb időt itt töltő kempingezők sem fognak csalódni nálunk.

Szeretnivaló táj...
Lélegzetelállító hegyek, lankás legelők, lenyűgöző szurdokok.

A változatos és vonzó Pyhrn-Priel üdülőrégió Felső-Ausztria déli részén fekszik. Hinterstoder, Windischgarsten és a Kalkalpen nemzeti park egész évben kellemes, napos klímával várják a vendégeket. A vidék könnyen megközelíthető, és számos szabadidős programot kínál: túrázás, golf, lovaglás, mountain bike, canyoning, rafting, magaskötélpályák.

Kártyával kevesebbe kerül!
A Pyhrn-Priel AltivCarddal teljesebb lehet a vakáció: a kártyával számos látványosság és program ingyenesen érhető el május közepétől október elejéig. Az AktivCard ingyenesen jár a szálláshoz 180 vendéglátónál, akik szintén 40 ingyenes és 20 különleges szolgáltatással várják a vendégeket.

Játék és panoráma
A 18 lyukú (PAR 71) Windischgarsten golfpálya kezdők és tapasztalt játékosok számára is igazi kihívást jelent. A sík terep enyhe dombokkal és lejtőkkel váltakozik, és csodaszép kilátás nyílik a környező, kétezer méternél magasabb hegycsúcsokra. Csomagajánlatok, tanfolyamok és izgalmas versenyek közül is válogathatnak a vendégek.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.07.2014
  11 / 24 °C
 • Holnap
  25.07.2014
  13 / 24 °C
 • Szombat
  26.07.2014
  13 / 26 °C
 • Vasárnap
  27.07.2014
  14 / 24 °C
 • hétfő
  28.07.2014
  15 / 24 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

A3: Nürnberg - Regensburg - Passau - át az autópályán Wels irányába (A8) Voralpenkreuz csomópontig - felhajtás az autópályára (A9) egészen a Hinterstoder/St. Pankraz lehajtóig.

A1: Westautobahn Salzburg(A1) Graz irányába - Voralpenkreuz:Pyhrnautobahn(A9) Hinterstoder/St. Pankraz lehajtóig

A9: Pyhrnautobahn Graz -híd a Murán - Hinterstoder/St. Pankraz
Útvonal tervezése
Linz - Hinterstoder - Selztal (Pyhrnbahn)
Linz/Hörsching
Salzburg
Wien-Schwechat
Járatfoglalás
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Cég neve
Tourismusverband Pyhrn-Priel
Information St. Pankraz
St.Pankraz
4572 St. Pankraz, Ausztria
St. Pankraz Felso-Ausztria
Bezárni