Steinach

Steinach
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Steinach - Wipptal szívében

"Innsbruck-tól el egyre szebb minden, ezért nem is érdemes leírni" - írta J. W. Goethe (idézet), egyre gyakrabban tesznek itt üdüléseket az emberek. Ez nem igazolt, de ma Steinach Wipptal központjaként funkcionál, számos hoteljével és vendégházával ideális üdülőhely.

Állomások ideálja, ahol gyors vonatok állnak, és így vasúti utazóknak egyszerűvé teszik az utazást. Különböző busz összeköttetések viszik kényelmesen ebbe az idilli oldalsó völgybe az utasokat.

Ideális kiinduláspont nyáron, ahol szép kirándulásokat és hegyi túrákat tehet. A Bergeralmbahn 1600 ill. 2200 méterre visz fel. Számos, kiválóan megjelölt turistaút áll a rendelkezésre családi sétáktól ...

... egészen völgyeken átívelő hegyi túrákig. Innen csak egy ugrás a Steinach-i szabad strand. Esténként üldögéljen egy kellemes kávézóban vagy minigolfozzon ... így tényleg tökéletes napok elé néz!

Steinach dél felé tartó útja során nem hagyja Önt " balra fordulni".

Központi fekvésünk ideális útközi megállóvá teszi a falunkat. Élvezzen pár napot dugók, stressz és hektikusság nélkül. Használja ki utazását és ismerje meg a régiót! Örömmel látjuk nálunk!

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Nem áll rendelkezésre időjárási adat!
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Brennerstraße 67
Rathaus
6150 Steinach am Brenner , Ausztria
Steinach - Steinach Tirol