Üdülés Steyr

Szeretettel üdvözöljük Steyr adventi városában. Hagyja, hogy elvarázsolja Önt is az ezer éves város számos szépségének valamelyike. Mi lehet szebb, mint egy karácsony előtti látogatás a városban, ahol a Jézuska is otthon van? Ahol a hagyományok ismét elevenek, és ahol annyi minden emlékeztet a gyermekkorra.

A legszebb karácsonyi jászolokat Steyrben találhatják. De semmiképpen se hagyja ki a steyr-i Kripperlt, a legrégebbi, még ma is működő, német nyelvterületen található bábszínházat.

Az első ausztriai Karácsony-múzeumban, a steyr-i Jézuska világában az Advent elvarázsol kicsiket és nagyokat egy karácsonyi ékszerekből és ajándékokból álló csodavilággal, karácsonyfadíszekkel és figurákkal.

Steyr sokszínűsége

Teljesen mindegy, melyik évszakban szeretne ellátogatni Steyrbe, ez a romantikus város nyáron és télen is egyaránt a legvonzóbb oldalát mutatja. Látogasson el a város jelképéhez, a Bummerlhaus-hoz, a középkori óvárosba, a csodálatos főtérre. Fedezzen fel romantikus utcácskákat és építészetileg vonzó belső udvarokat.

Télen Steyr karácsonyi városként várja az idelátogatókat. Látogasson el Christkindl zarándokhelyére, a pöttmesseri jászolhoz és a karácsonyi postához.

Hagyja, hogy elvarázsoljuk a karácsonyi atmoszférával és hangolódjon rá egy adventi koncert során az év leghangulatosabb időszakában.
Steyr természetvédelmi park - természetesen romantikus! A több mint 1000 éves romantikus város, Steyr, az Enns és a Steyr folyók festői szépségű találkozásánál fekszik és egy valóságos építészeti csoda. A történelmi téren különböző korszakokban épített polgári házak találhatóak. A város összeköti a hagyományokat a stílussal és Steyr-t a találkozók városává teszi:

A legmagasabb toronyból a legmélyebb pincéig
Kísérje el a steyr-i éjjeli őröket egy időutazásra a múltba és hallgassa meg történeteiket és anekdotáikat!

Fedezze fel Steyr-t segwayen!
A középkorból egyenesen a legmodernebb időszakba ugorhat fejest a segwaynek, ennek az új kultuszrollernek a segítségével!

Egy igazi paradicsom a természet szerelmeseinek
Csupán 30 perc autóval az Enns-völgyi látogatóközpont, amely ideális kiindulópont a kalkalpeni nemzeti parkban való kirándulásokhoz.

Advent idején Steyr Ausztria hivatalos karácsonyi városává változik. A christkindli karácsonyi posta és a kegytemplom, a steyr-i jászol, vagy a karácsonyi múzeum élményvasútjával csupán néhány a karácsony előtti attrakcióink közül.

Steyr sokszínűsége

Mindegy, melyik évszakban látogatnak el Steyrbe, ez a romantikus város nyáron és télen is a legszebb oldalát mutatja. Induljon el nyáron egy felfedezőútra és hagyja, hogy Steyr ezer évnyi története lenyűgözze Önt.
Látogassa meg a város jelképét, a Bummerlhaust, a középkori óvárost, a csodálatos város terét. Fedezze fel a romantikus utcácskákat és az építészetileg lenyűgöző belső udvarokat.

Télen Steyr adventi városként csábítja az idelátogatókat. Látogasson el Christkindl zarándokhelyére, tekintse meg a pöttmesseri jászolt és a karácsonyi postát.

Hagyja, hogy elvarázsoljuk karácsonyi atmoszféránkkal és hangolódjon rá egy adventi koncert során az év leghangulatosabb részére.
mehr anzeigen

105 Hotelek/Szállások - Steyr és környezete

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár

Was sagen unsere Kunden?

4,8 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
7 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  27.02.2015
  -2 / 9 °C
 • Holnap
  28.02.2015
  1 / 7 °C
 • Vasárnap
  01.03.2015
  -1 / 6 °C
 • hétfő
  02.03.2015
  1 / 9 °C
 • kedd
  03.03.2015
  -1 / 7 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Cég neve
Tourismusverband Steyr
Stadtplatz 27
Rathaus
4402 Steyr, Ausztria
Steyr Felso-Ausztria