Üdülés Steyr

Steyr természetvédelmi park - természetesen romantikus! A több mint 1000 éves romantikus város, Steyr, az Enns és a Steyr folyók festői szépségű találkozásánál fekszik és egy valóságos építészeti csoda. A történelmi téren különböző korszakokban épített polgári házak találhatóak. A város összeköti a hagyományokat a stílussal és Steyr-t a találkozók városává teszi:

A legmagasabb toronyból a legmélyebb pincéig
Kísérje el a steyr-i éjjeli őröket egy időutazásra a múltba és hallgassa meg történeteiket és anekdotáikat!

Fedezze fel Steyr-t segwayen!
A középkorból egyenesen a legmodernebb időszakba ugorhat fejest a segwaynek, ennek az új kultuszrollernek a segítségével!

Egy igazi paradicsom a természet szerelmeseinek
Csupán 30 perc autóval az Enns-völgyi látogatóközpont, amely ideális kiindulópont a kalkalpeni nemzeti parkban való kirándulásokhoz.

Advent idején Steyr Ausztria hivatalos karácsonyi városává változik. A christkindli karácsonyi posta és a kegytemplom, a steyr-i jászol, vagy a karácsonyi múzeum élményvasútjával csupán néhány a karácsony előtti attrakcióink közül.

Steyr sokszínűsége

Mindegy, melyik évszakban látogatnak el Steyrbe, ez a romantikus város nyáron és télen is a legszebb oldalát mutatja. Induljon el nyáron egy felfedezőútra és hagyja, hogy Steyr ezer évnyi története lenyűgözze Önt.
Látogassa meg a város jelképét, a Bummerlhaust, a középkori óvárost, a csodálatos város terét. Fedezze fel a romantikus utcácskákat és az építészetileg lenyűgöző belső udvarokat.

Télen Steyr adventi városként csábítja az idelátogatókat. Látogasson el Christkindl zarándokhelyére, tekintse meg a pöttmesseri jászolt és a karácsonyi postát.

Hagyja, hogy elvarázsoljuk karácsonyi atmoszféránkkal és hangolódjon rá egy adventi koncert során az év leghangulatosabb részére.
Szeretettel üdvözöljük Steyr adventi városában. Hagyja, hogy elvarázsolja Önt is az ezer éves város számos szépségének valamelyike. Mi lehet szebb, mint egy karácsony előtti látogatás a városban, ahol a Jézuska is otthon van? Ahol a hagyományok ismét elevenek, és ahol annyi minden emlékeztet a gyermekkorra.

A legszebb karácsonyi jászolokat Steyrben találhatják. De semmiképpen se hagyja ki a steyr-i Kripperlt, a legrégebbi, még ma is működő, német nyelvterületen található bábszínházat.

Az első ausztriai Karácsony-múzeumban, a steyr-i Jézuska világában az Advent elvarázsol kicsiket és nagyokat egy karácsonyi ékszerekből és ajándékokból álló csodavilággal, karácsonyfadíszekkel és figurákkal.

Steyr sokszínűsége

Teljesen mindegy, melyik évszakban szeretne ellátogatni Steyrbe, ez a romantikus város nyáron és télen is egyaránt a legvonzóbb oldalát mutatja. Látogasson el a város jelképéhez, a Bummerlhaus-hoz, a középkori óvárosba, a csodálatos főtérre. Fedezzen fel romantikus utcácskákat és építészetileg vonzó belső udvarokat.

Télen Steyr karácsonyi városként várja az idelátogatókat. Látogasson el Christkindl zarándokhelyére, a pöttmesseri jászolhoz és a karácsonyi postához.

Hagyja, hogy elvarázsoljuk a karácsonyi atmoszférával és hangolódjon rá egy adventi koncert során az év leghangulatosabb időszakában.
mehr anzeigen

105 Hotelek/Szállások - Steyr és környezete

Was sagen unsere Kunden?

4,8 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
7 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  02.04.2015
  2 / 7 °C
 • Holnap
  03.04.2015
  0 / 9 °C
 • Szombat
  04.04.2015
  -1 / 8 °C
 • Vasárnap
  05.04.2015
  2 / 8 °C
 • hétfő
  06.04.2015
  1 / 12 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Cég neve
Tourismusverband Steyr
Stadtplatz 27
Rathaus
4402 Steyr, Ausztria
Steyr Felso-Ausztria