Üdülés Tarrenz

Üdvözöljük Tarrenz-ben
A "Boszorkány falu", ahogy ezt a drágakövet a vidéki kultúra a régióban elnevezte.
A "Boszorkány falu", ahogy ezt a drágakövet a vidéki kultúra a régióban elnevezte.
De nem kell félni - itt vendégeinket csak a "Tarreter" vendégszeretet (pontos megnevezése Tarrenz lakosainak) és téli természetes ajánlataink a környéken varázsolhatja el. Imst szomszédos falujában egyszer a boszorkányok természetfeletti jelenlétről tettek tanúbizonyságot. Ma nemcsak a mézeskalács ház és seprűn lovaglás vonzza a "Boszorkány faluba" a turistákat, hanem a kilátás egy mágikus eredményekkel járó itt tartózkodásra: a spontán jó közérzet már rengeteg vendégünket elvarázsolta (de semmiféleképpen nem változtak boszorkánnyá).
2013 februárjában a látogatók különleges eseménynek lehetnek majd szemtanúi: a boszorkányok sírásának lehetnek fültanúi: Ekkor lesz újonnan megrendezve négyéves szünet után a Tarrenz-i Karnevál.
Mehr Informationen - Details

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
9 Hotelek/Szállások És
118 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

Eredeti falu a modernizációval összefüggésben Keres egy üdülő helyet, mely az eredeti tiroli faluk báját őrzi? Akkor Ön Torrenz-ben jó helyen van, mert itt régi épületek, mint a Starkenberg Kastély még a dicső lovagkorból, a Gurgltal bányász világ a fárasztó munkákra emlékeztetőül és parasztudvarok állnak a falu közepén. De a modernizáció hatása is érezhető Tarrenz-ben, például a sör mítosza tisztázódik egészen onnantól, hogy komlóból sör lesz, melyet egy fürdőben a sör uszodában ki is próbálhat.
De csodálatos kirándulásokat és biciklis túrákat is tehet Tarrenz-től. Ajánlott úti célok: Sinnnesbrun magasan Tarrenz felett, Strad-nál a Frauenbrunnen gyógyforrás és Salvesenklamm.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  05.12.2016
  -4 / 3 °C
 • Holnap
  06.12.2016
  -5 / 3 °C
 • szerda
  07.12.2016
  -3 / 5 °C
 • csütörtök
  08.12.2016
  -2 / 7 °C
 • péntek
  09.12.2016
  -1 / 9 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Imst Tourismus
Johannesplatz 4
Ortsstelle Tarrenz
6460 Imst, Ausztria
Logo Imst Tourismus - Tarrenz Tirol