Üdülés Thierseetal

Egy szívélyes „Isten Hozzád” a Thiersee-völgyben! Egy napos fennsíkon, rétek és erdők között fekszik ez a festői hely.

A Thiersee-völgy lágy lankáival, hatalmas hegycsoportjaival, a természet élményeit különleges változatosságban és szépségben mutatja meg.

Kínálatunk: kényelmes négy csillagos hotel gyógyfürdővel, polgári vendégházak és panziók, nagyszabású üdülő lakások. Vagy egy kalandos üdülést szeretne eltölteni egy parasztudvaron vagy egy alpesi kunyhóban? Egy közös az összes szállásban: a híres osztrák vendégszeretet, a tiroli kényelem és a személyes környezetet biztosító szállás, a tökéletes közérzet érdekében.

A völgy szívében fekszik a Thiersee természetes fürdőtó, völgyek és erdők között. Kristály tiszta hegyi patakok és kellemesen gömbölyödő szikla formációk gondoskodnak a Thiersee-völgy karakteréről. Egy idilli vidéki kép, mely mindenkiből csodálatot vált ki.

Mindegy, hogy nyáron vagy télen jön ide, a Thiersee egész évben várja vendégeit, fiatalt és időst egyaránt.

Thierseetal helységei

Vorderthiersee ...
Egy kicsi tiroli hely a völgy szívében, közvetlenül a Thiersee-nél, egy gyönyörű, kristály tiszta fürdőtóval. Kirándulók, természet barátok, de mindenek előtt családok jönnek ide nagyon szívesen.

Hinterthiersee...
A széles Thiersee-völgy fennsíkján, található az elbűvölő Hinterthiersee. Messze a nyüzsgéstől élvezheti a tiroli kényelmet és a kellemes falusi életet. Ideális hely pihenésre és arra, hogy a gyönyörű hegyvidéken sportos tevékenységeket folytasson.

Landl ...
Majdnem a bajor határnál, Bayrischzell-hez közel, találja meg az ember Landl-ot, ahol eredeti tiroli vendégszeretetben lehet része. Ez még egy rejtett sarok, egy álomszerű hely, mely semmi építészeti bűnt nem tud felmutatni - Landl egy zöld oázis, egy idilli hely, amely nagy kirándulásokra csalogat, egy hely, ahol a szellem szabadon szárnyalhat.

113 Hotelek/Szállások - Thierseetal és környezete

Was sagen unsere Kunden?

4,7 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
4 Hotelek/Szállások És
5 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  02.04.2015
  0 / 9 °C
 • Holnap
  03.04.2015
  -1 / 11 °C
 • Szombat
  04.04.2015
  -1 / 9 °C
 • Vasárnap
  05.04.2015
  -1 / 8 °C
 • hétfő
  06.04.2015
  -4 / 13 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Cég neve
Ferienland Kufstein
Unterer Stadtplatz 8
6330 Kufstein, Ausztria
Ferienland Kufstein - Thierseetal Tirol