Üdülés Thierseetal

Egy szívélyes „Isten Hozzád” a Thiersee-völgyben! Egy napos fennsíkon, rétek és erdők között fekszik ez a festői hely.

A Thiersee-völgy lágy lankáival, hatalmas hegycsoportjaival, a természet élményeit különleges változatosságban és szépségben mutatja meg.

Kínálatunk: kényelmes négy csillagos hotel gyógyfürdővel, polgári vendégházak és panziók, nagyszabású üdülő lakások. Vagy egy kalandos üdülést szeretne eltölteni egy parasztudvaron vagy egy alpesi kunyhóban? Egy közös az összes szállásban: a híres osztrák vendégszeretet, a tiroli kényelem és a személyes környezetet biztosító szállás, a tökéletes közérzet érdekében.

A völgy szívében fekszik a Thiersee természetes fürdőtó, völgyek és erdők között. Kristály tiszta hegyi patakok és kellemesen gömbölyödő szikla formációk gondoskodnak a Thiersee-völgy karakteréről. Egy idilli vidéki kép, mely mindenkiből csodálatot vált ki.

Mindegy, hogy nyáron vagy télen jön ide, a Thiersee egész évben várja vendégeit, fiatalt és időst egyaránt.
Mehr Informationen - Details

Was sagen unsere Kunden?

4,4 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
2 Hotelek/Szállások És
2 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - Thierseetal

 • Hómagasság a hegyen: 45 cm tengermagasság: 852 - 1077 m Pálya hosszúsága: 4 km Üzemel: 24.12.15 - 20.03.16 Település: Thierseetal Régió: Kufstein üdülő vidék
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  18,00 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 40 cm tengermagasság: 800 - 1000 m Pálya hosszúsága: 3 km Üzemel: 04.01.16 - 20.03.16 Település: Thierseetal Régió: Kufstein üdülő vidék
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  18,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Thierseetal helységei

Vorderthiersee ...
Egy kicsi tiroli hely a völgy szívében, közvetlenül a Thiersee-nél, egy gyönyörű, kristály tiszta fürdőtóval. Kirándulók, természet barátok, de mindenek előtt családok jönnek ide nagyon szívesen.

Hinterthiersee...
A széles Thiersee-völgy fennsíkján, található az elbűvölő Hinterthiersee. Messze a nyüzsgéstől élvezheti a tiroli kényelmet és a kellemes falusi életet. Ideális hely pihenésre és arra, hogy a gyönyörű hegyvidéken sportos tevékenységeket folytasson.

Landl ...
Majdnem a bajor határnál, Bayrischzell-hez közel, találja meg az ember Landl-ot, ahol eredeti tiroli vendégszeretetben lehet része. Ez még egy rejtett sarok, egy álomszerű hely, mely semmi építészeti bűnt nem tud felmutatni - Landl egy zöld oázis, egy idilli hely, amely nagy kirándulásokra csalogat, egy hely, ahol a szellem szabadon szárnyalhat.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  09.02.2016
  0 / 9 °C
 • Holnap
  10.02.2016
  -2 / 2 °C
 • csütörtök
  11.02.2016
  -4 / 3 °C
 • péntek
  12.02.2016
  -5 / 5 °C
 • Szombat
  13.02.2016
  -1 / 6 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Ferienland Kufstein
Unterer Stadtplatz 8
6330 Kufstein, Ausztria
Ferienland Kufstein - Thierseetal Tirol