Üdülés Tiefgraben am Mondsee

A Mondsee és az Irrsee téli varázsa A Salzburg környékén elhelyezkedő MondSeeLand a két melegvízű tóval a Mondseevel és az Irrseevel hét községnek ad otthont. Már a monarchia idején kedvelt turistaközpont volt. A Salzburgtól csak 27 kilométerre fekvő MondSeeLand manapság az egyik legkeresettebb üdülőhely nemzetközi vendégeink számára. Ideális hely egy ausztriai családi üdülésre. Családi üdülés Ausztriában A romantikus tél számos különleges természeti élményt kínál a Mondsee, az Irrsee és a környező hegyek mint a Drachenwand és a Schafberg körül. Vendégeink két szép sípályát is találhatnak a környéken, melyek kezdő síelők számára is alkalmasak. A kimerítő túrák után vendégeink a szaunában vagy a gőzfürdőben kapcsolódhatnak ki, vagy kipróbálhatnak számos beltéri sportot is. Egy titkos tipp: MondSeeLand egy feledhetetlen esküvőhöz biztosít lehetőséget az újonnan felújított bazilikában és Ausztria egyik legszebb anyakönyvi hivatalában.
Mindegy, hogy tavasz, nyár, ősz vagy tél - minden évszak egy újabb színpompás ruhába öltözteti a tájat. A MondSeeLand kínált lehetőségek közé tartoznak többek közt a Drachenwand és a Schafberg hegyek és gyönyörű környékük. Mindegy, hogy az ember egy kellemes túrára, vagy inkább egy izgalmas sziklamászásra vágyik - MondSeeLand hegyei rengeteg változatosságot kínálnak. Fő különlegességük a gyönyörű természet, mellyel sajnos manapság az ember egyre ritkábban találkozik - nálunk, MondSeeLandban viszont a természet teljes pompájában van jelen.

MondSeeLand a túra-, bicikli- és lovaglóútjaival, a golf- és teniszpályáival, és a lenyűgöző tavaival, mint a Mondsee és az Irrsee szinte minden korcsoportnak vonzó és izgalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Egy titkos tipp: MondSeeLand egy feledhetetlen esküvőhöz biztosít lehetőséget az újonnan felújított bazilikában és Ausztria egyik legszebb anyakönyvi hivatalában.

Családi nyaralás Ausztiában

Romantikus bicikli- és túrautak Mondseelandban Romantikus bicikli- és túrautak Mondseelandban
A Slazkammergut-tavak, a Mondsee és az Irrsee körül elterülő, Salzburg közeli üdülőterület a különleges szépségével tűnik ki.
A sokszínű táj, az álomszép kilátópontok, a kellemes uzsonnázóhelyek és vendéglátóhelyek csalogatják vendégeinket. A természetet járva, vagy a hegyi utakon biciklizve olyan sokszínű és változatos élményben lehet részük, hogy azt nem lehet pár mondatban leírni.
A rengeteg túra- és bicikliút és a hamisítatlan természet újra és újra lenyűgözi az idelátogatót, és a táj varázsa rabul ejti az embert - Egy ilyen látvány mellett nem szabad csak úgy elmenni... Ideális hely egy ausztriai csalási nyaralásra.
mehr anzeigen

121 Hotelek/Szállások - Tiefgraben am Mondsee és környezete

 • Ellmauer Tiefgraben am Mondsee Top Rated
  noted
  Save to Note List
  Szálláshely típus: Magánapartman/-ház Szobatípusok: 2 szoba/suit; 2 apartmanok
  Település: Tiefgraben am Mondsee
  • Parkoló ingyenes, díjtalan
  Apartman fő / EUR éj -tól 52,00 Kiválasztás
 • Rauhbergerhof Tiefgraben am Mondsee
  noted
  Save to Note List
  Szálláshely típus: Tanyasi szállás, Vidéki apartman Szobatípusok: 1 Room/Suite; 2 apartmanok
  Település: Tiefgraben am Mondsee
  Szoba fő / EUR éj -tól 48,00 Kiválasztás
 • Dirnberger Tiefgraben am Mondsee
  noted
  Save to Note List
  Szálláshely típus: Tanyasi szállás Szobatípusok: 3 szoba/suit; 3 apartmanok
  Település: Tiefgraben am Mondsee
  • Wi-Fi ingyenes, díjtalan
  • Parkoló ingyenes, díjtalan
  Szoba fő / EUR éj -tól 40,00 Kiválasztás

Was sagen unsere Kunden?

4,7 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
16 Hotelek/Szállások És
100 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  27.02.2015
  -2 / 5 °C
 • Holnap
  28.02.2015
  -2 / 1 °C
 • Vasárnap
  01.03.2015
  -2 / 4 °C
 • hétfő
  02.03.2015
  0 / 4 °C
 • kedd
  03.03.2015
  -4 / 1 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband MondSeeLand, Mondsee-Irrsee
Dr.-Franz-Müller-Str. 3
5310 Mondsee, Ausztria
Logo Tiefgraben am Mondsee - Tiefgraben am Mondsee Felso-Ausztria