Treffen am Ossiacher See

A hegytől a tóig – Karintia szívében – így jellemezhető nagyközségünk, Treffen am Ossiacher See!

A Gerlitzen-Panorama-függővasút kényelmesen és biztonságosan juttatja el vendégeinket túraparadicsomunkba, ahol nem csak az évi 2000 napsütéses óra dobogtatja meg a vándorszíveket.

Egy ugrás a levegőbe a 1911m magas Gerlitzen csúcsáról? A kitünő termik a csúcs körül ezt lehetővé teszi!
Lélegzetelállító repülések és egyedülálló kilátás – felejthetetlen élmények a pilóták számára, akik szívesen térnek vissza.

Verditz –melyet nem csak lábbal, hanem felvonóval is meg lehet hódítani. Egy vándor paradicsom távol a városok nyüzsgésétől.

A fiatalok körében nagy sikernek örvend a nyári szánkópálya és a Euro-Bungee-Jumping.

És még a mountain ...

... bike-osoknak saját, külön élményparkja van – Verditz egyszerűen más!

Elli-Riehl-Babavilág, Gombamúzeum, Pöllinger Hütte - Hegyi és Alpesi Múzeum, Gerlitzen-Panorama-függővasút, hegyi vasutak, Verditz-Schwarzsee, Szobrok Karstalon keresztül – „Vom Fluss zum See” („Folyótól a tóig”), Ossiacher-tó és hajóutak a Dráván …

A folyótól a tóig – a tó melletti településeink, Annenheim és Sattendorf, igazi Eldorado a vízi sportok kedvelőinek– mindegy, hogy úszás, vitorlázás, szörfözés, kajakozás, búvárkodás, vízibiciklizés vagy motorcsónakos ejtőernyőzés, wakeboard, egy mókás út egy banánon vagy egy kereken, minden lehetséges!

A tó biciklivel is kellemesen körbejárható, de a MS Ossiach zászlóshajóval minden megerőltetés nélkül is beutazhatják, egy igazán különleges élmény – a Ossiacher-tó egyszerűen minden kívánságnak eleget tesz.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Tourismusverband Treffen am Ossiacher See
Ossiacher See Straße 7
9520 Sattendorf, Ausztria
Treffen am Ossiacher See Karintia
Bezárni