Üdülés Treffen am Ossiacher See

A hegytől a tóig – Karintia szívében – így jellemezhető nagyközségünk, Treffen am Ossiacher See! A Gerlitzen-Panorama-függővasút kényelmesen és biztonságosan juttatja el vendégeinket túraparadicsomunkba, ahol nem csak az évi 2000 napsütéses óra dobogtatja meg a vándorszíveket.

Egy ugrás a levegőbe a 1911m magas Gerlitzen csúcsáról? A kitünő termik a csúcs körül ezt lehetővé teszi!
Lélegzetelállító repülések és egyedülálló kilátás – felejthetetlen élmények a pilóták számára, akik szívesen térnek vissza.

Verditz –melyet nem csak lábbal, hanem felvonóval is meg lehet hódítani. Egy vándor paradicsom távol a városok nyüzsgésétől.

A fiatalok körében nagy sikernek örvend a nyári szánkópálya és a Euro-Bungee-Jumping.

És még a mountain bike-osoknak saját, külön élményparkja van – Verditz egyszerűen más!

Attraktív úti célok…

Elli-Riehl-Babavilág, Gombamúzeum, Pöllinger Hütte - Hegyi és Alpesi Múzeum, Gerlitzen-Panorama-függővasút, hegyi vasutak, Verditz-Schwarzsee, Szobrok Karstalon keresztül – „Vom Fluss zum See” („Folyótól a tóig”), Ossiacher-tó és hajóutak a Dráván …

A folyótól a tóig – a tó melletti településeink, Annenheim és Sattendorf, igazi Eldorado a vízi sportok kedvelőinek– mindegy, hogy úszás, vitorlázás, szörfözés, kajakozás, búvárkodás, vízibiciklizés vagy motorcsónakos ejtőernyőzés, wakeboard, egy mókás út egy banánon vagy egy kereken, minden lehetséges!

A tó biciklivel is kellemesen körbejárható, de a MS Ossiach zászlóshajóval minden megerőltetés nélkül is beutazhatják, egy igazán különleges élmény – a Ossiacher-tó egyszerűen minden kívánságnak eleget tesz.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Steindorf am Ossiacher See

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
17 Hotelek/Szállások És
107 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Fürdőtó - Treffen am Ossiacher See

 • Víz-
  hőmérséklet:
  23 °C
  Kiterjedés: 10,5 km2 Strand: Homokos strand, Stég Település: Steindorf am Ossiacher See Régió: Region Villach
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  Belépés ingyenes Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Ki a szürke hétköznapokból és fel a Gerlitzenbe az új 8 fős felvonókhoz, Karintia első 8 fős felvonójához! A fenséges Gerlitzen fennsík a magasan Karintia felett elterülő, egyedülálló panorámás síelési élménynek kiindulópontja!

Álomszép és kitünően kialakított sípályák várják vendégeinket, hosszú siklásokra sílécekkel vagy hódeszkával – az új 8 fős felvonó és a hozzátartozó sípályák hihetetlen, 200 méter szélességével!

"Stella Ronda" – egy 360° -os, csillag alakú sí terület, mely méltó a nevéhez! Körülötte a Gerlitzen 13 különböző lesiklási lehetőségei minden égtáj felé! 35 kilométernyi sípálya és 5000 méter magasság sí lecsapások nélkül.

1 függővasút, 7 sífelvonó, 3 teherfelvonó és 4 gyakorló lift, 51 kilométernyi sípályák, minden nehézségi fokban.

Modern, családbarát sípályák, remek ugratók és hegyoldalak a hódeszkásoknak, sífutó pályák, siklóernyőzés a hegy tetőről a völgybe, erdei kunyhók, napsütés, szívélyesség, déli életkedv…

4 hegyi víztározó, nagy teljesítményű behavazási technológia, gondosan kidolgozott bevetési tervek és kompetens dolgozók biztosítják a legjobb sípálya minőséget és a biztonságot novembertől áprilisig!

Verditz

Egy kicsi – de kitünő – családi sí terület és egy titkos tipp mindenki számára, aki otthonosan szeretnek nyaralni!
Teljes téli élmény, alacsony áron!
Természetes, családok számára ideális, öröm síelők és egyéniségek.

3 drót felvonó és 2 teherfelvonó, 15 kilométernyi sípályával, minden nehézségi fokban.

A "Ditzibärlift" -nél kis és nagy utasaink megkapják a szükséges önbizalmat a nagy lesiklásokhoz és megismerhetik Verditz ”vakmerő” oldalát: egy meredek lesiklópálya – melyet a helyiek csak „Grausbirn” -nek neveznek – derítse ki Ön személyesen, mit takarhat ez a név!

Családbarát lesikló pályák, sífutó pályák, élvezetes szánkózás Verditzer romantikus téli erdejében, hótalpas túrázás szarvasok, nyulak és más vadállatok nyomában, hangulatos napkelték, wellnes a testnek, szellemnek és léleknek … Verditz egyszerűen más!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  28.08.2016
  12 / 29 °C
 • Holnap
  29.08.2016
  14 / 28 °C
 • kedd
  30.08.2016
  15 / 24 °C
 • szerda
  31.08.2016
  13 / 25 °C
 • csütörtök
  01.09.2016
  11 / 26 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Tourismusverband Treffen am Ossiacher See
Ossiacher See Straße 7
9520 Sattendorf, Ausztria
Treffen am Ossiacher See (lac d'Ossiach) Karintia