Buchungshotline: +43 512 5351 555

Turracherhöhe

A Turracherhöhe – változatosság hegy és tó között 1800 méteren. Mint magas fennsík, 3 hegyi tóval (Turracher-tó, Grünsee és Schwarzsee), Ausztria legnagyobb egybefüggő cirbolyafenyő erdejével, körbevéve az enyhén lankás de mégis impozáns Nockenberg heggyel – így mutatkozik be a Turracherhöhe. Az idilli természeti kincsek az országhatáron Karintia és Stájerország között Turracherhöhe saját kis alpesi világa 1800 méteres magasságban. Ez várja minden hegyi túrázót, vándort, futót, nordic-walking iránt érdeklőt, hegyi kerékpárost, nyári szánkóst és minden más természetkedvelőt, akik szeretik a hegyeket...

Nyár a hegyek között Turracherhöhe-ben.

Május vége és november között, különleges természeti adottságaival vár minden nyaralni vágyót Turracherhöhe. A magaslati elfekvés és a táj szeretnivalósága az osztrák Kelet-Alpokban, kivéve Engadint mely már Svájchoz tartozik, egyedülálló. Szelíd havasi legelők, lapos lejtők a hegygerinc mentén, idillikus tavak, kimagasló csúcsok, melyek nagyrészt csak szemből megközelíthetők, egészen 2441 tengerszint magassággal, ezt mind megtalálhatja Turracherhöhe közvetlen közelében.

Változatos lehetőségek.

Turracherhöhe egyedülálló tája nagy választékot kínál elfoglaltsági lehetőségekből a látogatók számára:
könnyű hegyi ösvények a Turracher-tó körül mindenfelé valamint rengetek túraútvonal a cirbolyafenyők erdejében. Érdekes kis túra útvonalak – mindenek előtt a 3 – tó – útja, melyet az értelem útjának neveznek. A legkülönbözőbb hegyi túrák várják az idelátogatókat. A bámulatos hegycsúcsokra, kényelmes (6 személyes felvonóval a Kornock-ra) és mégis alpesi úton fedezheti fel, mint a Rinsennock-ot (2334 m), a Turracherhöhe-ből sportosan juthat fel a Schoberriegel-re (2208 m) és a „Gruft”-ra (2334m), vagy a kihívásokat nyújtó, 7 hegycsúcson keresztül, fel a Nockenberg Eisenhut csúcsára (2441 m) vagy lelátogathat a Nockenberg Nemzeti Parkba, a Nagy Königstuhl-hoz (2336 m).
A turracheri téli élmény 1800 méteres magasságban várja a látogatókat… Turracherhöhe – egy fennsík a Nockenber közepén – melynek a Turracher-tó a középpontja. Ez az idillikus hegyi tó, melyet sípályák felvonók és liftek vesznek körbe, különösen vonzó uticél a síelők, carving kedvelők és hódeszkások számára. Ez a „Turracher Höhen-Runde 2.205 m“ (Turracher Magassági Kör 2205) nevezett élmény egészen 2205 m magasságig teszi lehetővé a sí - magassági repülést. A 14 felvonó és lift, valamint a 38 kilométernyi sípálya éppúgy lenyűgözik a sportőrülteket, mint a nyugodt, kényelmes síelést kedvelőket. A magaslati fekvés, a széles és szabad lesiklópályák, a magas hóbiztonság az összes sípálya teljes behavazási lehetőség mellett, a korai szezonkezdés, valamint e nagy és csodás terület beláthatósága, ez mind a síterület erősségei.

Téli változatosság.

A sí területek mellett Turracherhöhe hosszútávfutó paradicsomával, téli túra- és hótalpas túra központjával, korcsolyapályájával és éjszakai szánkózási lehetőségével is lenyűgözi a vendégeit, valamint ideális sítúrákhoz. Az idillikus és érintetlen Nockenberg téli tája együtt a változatos télisport lehetőségekkel adják a hely különlegességét. Így alakult Turracherhöhe fiatalok és idősek, sportokat és a kikapcsolódást kedvelők számára egyaránt ideális üdülővé. A 2400 métert is elérő Nockenber csúcsai igen kellemes tájképet nyújtanak.

Sípálya segítők, ingyen napozó ágyak, a nappali = Turracher Service

Turracherhöhe-ben a síelés élménye túlnyúl a sípályákon és a lifteken. Az attrakció a Butler-Service, segítő férfiak és nők csapata, akik egy Mercedes kinézetű motorosszánnal járják a pályákat és gondoskodnak a vendégekről. Ingyen napozóágyak a síterület legszebb helyein, a kényelmes nappali és számos más Service-ötlet teszik teljessé Turracherhöhe-t.

A top szállodától a saját kunyhóig
A saját kis alpesi kunyhóban eltöltött nyaralás álma éppúgy valóra válik Turracherhöhe-ben, mint a kitünő szállodák iránti vágy. Számos kunyhó és apartman, barátságos – saját panziók és természetesen Turracher legkitünőbb szállodái várják a kedves vendégeket.
mehr anzeigen
az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Cég neve
Tourismusverein Turracher Höhe
Turracher Höhe 218
8864 Turracher Höhe, Ausztria
Turracherhoehe Karintia
Bezárni