Tux/Hintertux

Tux/Hintertux
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Természetes felfrissülés - Változatos élmények völgyektől gleccserekig

Hegymászás és biciklizés - Életstílus a hegyekben
Kirándulás a Tuxer Alpok szívében, ez egyet jelent a ballaszt elhajításával. Lépjen be egy harmonikus világba és töltődjön fel egészséggel és jó közérzettel. 350 km-nyi jól megjelölt kiránduló úttal, 150 km-nyi Nordic Walking-pályával és t9bb mint 70 km-nyi hegyi kerékpáros úttal, a könnyűtől egészen a megerőltetőig: Tux-Finkenberg sport paradicsoma egy igazi álom hegymászóknak és mindenkinek, aki az szeretne lenni.

Gyerekek - Micsoda egy nyár!
Európa legmagasabban fekvő játszótere, a Gletscherhofpark 3250 méter magasan nyújt kalandokat a Tux-Finkenberg-en, nyáron. A Tuxbach mentén egy kirándulás igazán nagy élményt ...

... tud nyújtani és a Kraxel-Maxel-táborban a legkisebbek igazi hegymászó profikká tudnak válni. Ez nem csak az akcióról szól, hanem a heggyel való igazi viszonyról. És ha ez nem lenne elég: teniszezés, hegymászó tanfolyamok, egy fáklyás családi kirándulás a "Tuxer Óriásokra", valamint gyermek ünnepek gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzon.

a Hintertux-i gleccser világba.

a Hintertuxer gleccseren lévő örök hó egy csillogó hókristályos tengerrel csalogatja vendégeinket: nyári síelés 18 km-nyi pályán, ugrálások, öröm és akciók a legjobb alakban ívelő BetterPark-ban és szikla- ill. jég mászás. Ausztria legszebb és egyetlen egészéves síterülete álomszerű lejtőkkel, pályákkal és egy hatalmas panorámával csalogatják a vendégeket. 3250 méter magasan megérintheti az eget - ilyen frissítő pihenés várja a Hintertuxer gleccseren.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Nem áll rendelkezésre időjárási adat!
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusverband Tux-Finkenberg
Lanersbach 401
6293 Tux, Ausztria
Tux/Hintertux Tirol