Üdülés Unterlamm

Térkép
Üdvözöljük Unterlamm családi faluban! Ahol az ember otthon és biztonságban érezheti magát! Egy falu, mely minden évszakban a legszebb oldalát mutatja. Nyugalom, derű és barátságos fogadtatás a vendéglátóknál, melyet a szív és a lélek is megérez. Ha ezt Unterlamm, a stájer termálvidék közepén, nem tudná már megadni, akkor fel kéne találni, mert manapság az üdülés és az igazi pihenés fogalma újra lett definiálva. A természet megértése, embernek lenni, a gyakran elnyomott megérzéseket szabadon engedni és művészileg átültetni: nálunk mindezt megtanulhatja.

Unterlamm - csak egy falu, de milyen!

Kiterjedt, egészséges erdőkben nyugalmat és pihenést talál, messze a mindennapos bajoktól. Loipersdorf termálfürdő közvetlen közelében, Feldbach, Fürstenfeld és Jennersdorf városok körzetében, egy ingergazdag völgyben fekszik Unterlamm. Rengeteg lehetőség van itt sportos tevékenységekhez. Az új tenisz komplexum és jól megjelölt turista utak mellett egy új sport- és több célra felhasználható sportcsarnokkal rendelkezünk, valamint játszótérrel. Látnivalókban sem szűkölködik a környékünk.
Mehr Informationen - Details

Was sagen unsere Kunden?

4,8 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
3 Hotelek/Szállások És
25 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Fürdőtó - Unterlamm

az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük Unterlamm családi faluban! Ahol az ember otthon és biztonságban érezheti magát! Loipersdorf termálfürdő közvetlen közelében, Feldbach, Fürstenfeld és Jennersdorf városok körzetében, egy ingergazdag völgyben fekszik Unterlamm. Kereken 1300 lakosával Unterlamm nem tartozik Stájerország legnagyobb helyei közé, de egyik legtörekvőbb. Kiterjedt, egészséges erdőkben nyugalmat és pihenést talál, messze a mindennapos bajoktól. Vendégeinket kellemes komfort szobák várják kedves, kedvező áru magán házakban. Számos vendéglő és vendégház várja igazi stájer vendégszeretettel.

Unterlamm - csak egy falu, de milyen!

Rengeteg lehetőség van itt sportos tevékenységekhez. Az új tenisz komplexum és jól megjelölt turista utak mellett egy új sport- és több célra felhasználható sportcsarnokkal rendelkezünk, valamint játszótérrel. Látnivalókban sem szűkölködik a környékünk. A Stájer Kastély útvonalon természetesen rengeteg vár és kastély található. A Herberstein Állatkert hatalmas élmény a gyerekeknek. Felnőtteket várja a Moschendorf-i Bormúzeum, a Kukmirn-i Ital Múzeum, a Klöcher-i Borút a St. Anna/Aigen vinotékával, valamint a Stubenberg, Rauchwart fürdőtavak és a legnagyobb szabad strand Fürstenfeld-ben.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  29.08.2016
  15 / 28 °C
 • Holnap
  30.08.2016
  17 / 26 °C
 • szerda
  31.08.2016
  13 / 25 °C
 • csütörtök
  01.09.2016
  13 / 28 °C
 • péntek
  02.09.2016
  15 / 28 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Unterlamm 100
8352 Unterlamm, postafiók , Ausztria