Üdülés Unterlamm

Üdvözöljük Unterlamm családi faluban! Ahol az ember otthon és biztonságban érezheti magát! Egy falu, mely minden évszakban a legszebb oldalát mutatja. Nyugalom, derű és barátságos fogadtatás a vendéglátóknál, melyet a szív és a lélek is megérez. Ha ezt Unterlamm, a stájer termálvidék közepén, nem tudná már megadni, akkor fel kéne találni, mert manapság az üdülés és az igazi pihenés fogalma újra lett definiálva. A természet megértése, embernek lenni, a gyakran elnyomott megérzéseket szabadon engedni és művészileg átültetni: nálunk mindezt megtanulhatja.

Unterlamm - csak egy falu, de milyen!

Kiterjedt, egészséges erdőkben nyugalmat és pihenést talál, messze a mindennapos bajoktól. Loipersdorf termálfürdő közvetlen közelében, Feldbach, Fürstenfeld és Jennersdorf városok körzetében, egy ingergazdag völgyben fekszik Unterlamm. Rengeteg lehetőség van itt sportos tevékenységekhez. Az új tenisz komplexum és jól megjelölt turista utak mellett egy új sport- és több célra felhasználható sportcsarnokkal rendelkezünk, valamint játszótérrel. Látnivalókban sem szűkölködik a környékünk.
Üdvözöljük Unterlamm családi faluban! Ahol az ember otthon és biztonságban érezheti magát! Loipersdorf termálfürdő közvetlen közelében, Feldbach, Fürstenfeld és Jennersdorf városok körzetében, egy ingergazdag völgyben fekszik Unterlamm. Kereken 1300 lakosával Unterlamm nem tartozik Stájerország legnagyobb helyei közé, de egyik legtörekvőbb. Kiterjedt, egészséges erdőkben nyugalmat és pihenést talál, messze a mindennapos bajoktól. Vendégeinket kellemes komfort szobák várják kedves, kedvező áru magán házakban. Számos vendéglő és vendégház várja igazi stájer vendégszeretettel.

Unterlamm - csak egy falu, de milyen!

Rengeteg lehetőség van itt sportos tevékenységekhez. Az új tenisz komplexum és jól megjelölt turista utak mellett egy új sport- és több célra felhasználható sportcsarnokkal rendelkezünk, valamint játszótérrel. Látnivalókban sem szűkölködik a környékünk. A Stájer Kastély útvonalon természetesen rengeteg vár és kastély található. A Herberstein Állatkert hatalmas élmény a gyerekeknek. Felnőtteket várja a Moschendorf-i Bormúzeum, a Kukmirn-i Ital Múzeum, a Klöcher-i Borút a St. Anna/Aigen vinotékával, valamint a Stubenberg, Rauchwart fürdőtavak és a legnagyobb szabad strand Fürstenfeld-ben.
mehr anzeigen

107 Hotelek/Szállások - Unterlamm és környezete

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár

Was sagen unsere Kunden?

4,8 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
4 Hotelek/Szállások És
20 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  27.04.2015
  10 / 22 °C
 • Holnap
  28.04.2015
  10 / 17 °C
 • szerda
  29.04.2015
  5 / 18 °C
 • csütörtök
  30.04.2015
  5 / 17 °C
 • péntek
  01.05.2015
  7 / 16 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Unterlamm 100
8352 Unterlamm, postafiók , Ausztria