Üdülés Weinvierteli hármashatár

Kedves Vendégeink!
Ez a régió különleges élményt kínál.
Aki előnyben részesíti a lágy dombokat a sziklás hegyekkel szemben, a weinvierteli hármashatáron megtalálja számítását. Az új Európa szívében nyaralásra kínálkozó helyek várják kedvező családi ajánlatokkal. A weinvierteli hármashatás ideális alternatíva egy pihentető, mégis változatos szabadsághoz. Enyhe klíma és sok napos óra hívnak kellemes időtöltésre a szőlőhegyekre, a fogadók árnyas kertjébe, vagy ősi heuriger-mérésekbe.

A "pannon Weinviertel" ideális feltételekkel rendelkezik a sporthoz, pihenéshez és a természet aktív élményéhez. Csodás kerékpáros és gyalogos túrautak kilométerek százain keresztül vezetnek a fejtői környezetben lágy dombok és árnyas partmenti ligetek közt.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Fitten és aktívan a hideg évszakban is Amikor a fagy uralja a tájat, a weinvierteli hármashatárban nem kell aggódnia az ínyencnek, hisz számtalan lehetőség kínálkozik a felmelegedésre. Amint leesik az első hó, a régió csendes vidékké változik. Behavazott szőlőskertek, szántóföldek és vastag fehér takaróval borított fák hívnak barangolásra. Az aktív lét a szabad levegőn, valamint az egészségesen felhasznált energia felüdülés a léleknek. A bernardsthali tó egy tükörsima jégtükörré változik, csábítva a korcsolyázókat.
Akiknek túl bizonytalan a korcsolya éle, próbálják ki a sífutást Herrnbaumgartenben. Megfelelő mennyiségű hó esetén az eldugott faluban friss nyommal ellátott pályákat talál.
A tél szépségének harmóniáját séta közben is igazán ki lehet élvezni. A fagyos időben is bejárható "Grenzenlose Wanderschaukel" ("Határtalan Túrahinta") jól jelzett túraútvonal-hálózata sok lehetőséget kínál barangolásokra a vidéken keresztül. Vagy töltsön el egy vagy több órát a falkensteini nordic walking-pályán.
Ha a szél a havat nyers szépségű mértani formákba fújja össze, fogadók és heuriger-mérések várják Önt lélekmelengető finomságokkal. Mindenhol szívesen látjuk!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  25.09.2016
  10 / 22 °C
 • Holnap
  26.09.2016
  9 / 21 °C
 • kedd
  27.09.2016
  8 / 21 °C
 • szerda
  28.09.2016
  9 / 23 °C
 • csütörtök
  29.09.2016
  12 / 24 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Weinviertler Dreiländereck
Liechtensteinstr. 1
2170 Poysdorf, Ausztria
Logo - Weinviertler - punkt styku trzech krajow Also-Ausztria