Weissensee

Töltse fel magát egészséggel és életkedvvel a természet játszóterén

Karintia délnyugati részében, egy ködmentes napsütéses alpesi völgy a 930 m magasan fekvő Weissensse, ahol
az Alpok legtisztább fürdőtava.

Egy túraparadicsom az egészséges túrázáshoz, futáshoz, nordic walking - hez („síjárás”) és mountainbike - hoz. A tó főleg tavasszal és ősszel a horgászok El Doradója. Nyaranta a tiszta, türkizkék tó vize elérheti a 25 °C – os hőmérsékletet is és remek fürdőzéshez, szörfözéshez, búvárkodáshoz és kenuzáshoz. Minden vendéglátó minden házhoz külön saját strandot biztosít, mely Ausztriában egyedül álló.

A széleskörű választékot most a „Fitness Naturpark Weissensee” foglalja magába. Ez azt jelenti, hogy minden útvonalat ...

... újramértek, új színekkel megjelöltek és újratábláztak. Iskolázott és képzett fitness edzők segítenek a vendégeknek és adnak tippeket kezdőknek és haladóknak egyaránt. Specializálódott intézmények biztosítják a megfelelő feltételeket az Ön fitnessének és kellemes üdüléséhez.

Az egész család számára ideális nyaralás.

Action pur búvárkodás vagy az Alpok legnagyobb hintája. Élvezetekben gazdag kenutúra a tavon vagy trekking túra Haflinger lovakon.

Kis és nagy kalandok a játékfesztiválon a kicsiknek, egészen a rafting, „Schluchting” (szurdok evezés) vagy erdei élményekig – Élmény erdő …minden esetben felejthetetlen élmény.

az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-22 órát
Weissensee Information
Techendorf 78
9762 Weissensee, Ausztria
Logo Naturpark - Weissensee Karintia
Bezárni