Buchungshotline: +43 512 5351 555

Weissensee

A régió filozófiája: „Lágy téli turizmus”. Korcsolya – sífutás – síelés – téli túra – lovasszán A jégsportok minden fajtája Európa legnagyobb, , 6,5 km² területű, állandóan fagyott természetes jégfelületén. Sífutás az 54 kilométernyi sípályán a hóbiztos, magaslati terepen. Síelés a családi síterületen, ahol nem a lázas akrivitás, hanem a kényelmes lesiklás családbarát pályákon határozzák meg az eseményeket. Az új Gyermek Sívilág BOBO® -val és Meterix-el remek szórakozást biztosít a kicsik számára. Téli túra, utazás lovasszánon, a csodás téli táj élvezete a „természet játszóterén”.

Családi tél BOBO® -val és Meterix-el.

BOBO® és Meterix a két uralkodó a gyermekek birodalmában, a természet játszóterén. A kis BOBO® pingvin a tökéletes gyermek síiskolát jelenti, míg Meterix a medve egy különösen kedvező kedvezményrendszert biztosít. Nem a gyermekek kora, hanem a testmagassága segítenek anyunak és apunak a takarékoskodásban.
Töltse fel magát egészséggel és életkedvvel a természet játszóterén Karintia délnyugati részében, egy ködmentes napsütéses alpesi völgy a 930 m magasan fekvő Weissensse, ahol
az Alpok legtisztább fürdőtava.

Egy túraparadicsom az egészséges túrázáshoz, futáshoz, nordic walking - hez („síjárás”) és mountainbike - hoz. A tó főleg tavasszal és ősszel a horgászok El Doradója. Nyaranta a tiszta, türkizkék tó vize elérheti a 25 °C – os hőmérsékletet is és remek fürdőzéshez, szörfözéshez, búvárkodáshoz és kenuzáshoz. Minden vendéglátó minden házhoz külön saját strandot biztosít, mely Ausztriában egyedül álló.

A széleskörű választékot most a „Fitness Naturpark Weissensee” foglalja magába. Ez azt jelenti, hogy minden útvonalat újramértek, új színekkel megjelöltek és újratábláztak. Iskolázott és képzett fitness edzők segítenek a vendégeknek és adnak tippeket kezdőknek és haladóknak egyaránt. Specializálódott intézmények biztosítják a megfelelő feltételeket az Ön fitnessének és kellemes üdüléséhez.

Élmény és kaland

Az egész család számára ideális nyaralás. Action pur búvárkodás vagy az Alpok legnagyobb hintája. Élvezetekben gazdag kenutúra a tavon vagy trekking túra Haflinger lovakon.

Kis és nagy kalandok a játékfesztiválon a kicsiknek, egészen a rafting, „Schluchting” (szurdok evezés) vagy erdei élményekig – Élmény erdő …minden esetben felejthetetlen élmény.
mehr anzeigen
az oldal elejére

Empfohlene Unterkünfte

az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  26.10.2014
  3 / 12 °C
 • Holnap
  27.10.2014
  1 / 11 °C
 • kedd
  28.10.2014
  0 / 11 °C
 • szerda
  29.10.2014
  -1 / 12 °C
 • csütörtök
  30.10.2014
  0 / 12 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Weissensee Information
Techendorf 78
9762 Weissensee, Ausztria
Logo Naturpark - Weissensee Karintia
Bezárni