Üdülés Weissensee

A régió filozófiája: „Lágy téli turizmus”. Korcsolya – sífutás – síelés – téli túra – lovasszán A jégsportok minden fajtája Európa legnagyobb, , 6,5 km² területű, állandóan fagyott természetes jégfelületén. Sífutás az 54 kilométernyi sípályán a hóbiztos, magaslati terepen. Síelés a családi síterületen, ahol nem a lázas akrivitás, hanem a kényelmes lesiklás családbarát pályákon határozzák meg az eseményeket. Az új Gyermek Sívilág BOBO® -val és Meterix-el remek szórakozást biztosít a kicsik számára. Téli túra, utazás lovasszánon, a csodás téli táj élvezete a „természet játszóterén”.

Családi tél BOBO® -val és Meterix-el.

BOBO® és Meterix a két uralkodó a gyermekek birodalmában, a természet játszóterén. A kis BOBO® pingvin a tökéletes gyermek síiskolát jelenti, míg Meterix a medve egy különösen kedvező kedvezményrendszert biztosít. Nem a gyermekek kora, hanem a testmagassága segítenek anyunak és apunak a takarékoskodásban.
Mehr Informationen - Details

Was sagen unsere Kunden?

4,2 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
6 Hotelek/Szállások És
22 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Weissensee

 • tengermagasság: 930 - 1324 m Pálya hosszúsága: 6 km Üzemel: 22.12.16 - 12.03.17 Település: Weissensee Régió: Nassfeld-Pressegger See – Lesachtal - Weissensee
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  30,50 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Töltse fel magát egészséggel és életkedvvel a természet játszóterén Karintia délnyugati részében, egy ködmentes napsütéses alpesi völgy a 930 m magasan fekvő Weissensse, ahol
az Alpok legtisztább fürdőtava.

Egy túraparadicsom az egészséges túrázáshoz, futáshoz, nordic walking - hez („síjárás”) és mountainbike - hoz. A tó főleg tavasszal és ősszel a horgászok El Doradója. Nyaranta a tiszta, türkizkék tó vize elérheti a 25 °C – os hőmérsékletet is és remek fürdőzéshez, szörfözéshez, búvárkodáshoz és kenuzáshoz. Minden vendéglátó minden házhoz külön saját strandot biztosít, mely Ausztriában egyedül álló.

A széleskörű választékot most a „Fitness Naturpark Weissensee” foglalja magába. Ez azt jelenti, hogy minden útvonalat újramértek, új színekkel megjelöltek és újratábláztak. Iskolázott és képzett fitness edzők segítenek a vendégeknek és adnak tippeket kezdőknek és haladóknak egyaránt. Specializálódott intézmények biztosítják a megfelelő feltételeket az Ön fitnessének és kellemes üdüléséhez.

Élmény és kaland

Az egész család számára ideális nyaralás. Action pur búvárkodás vagy az Alpok legnagyobb hintája. Élvezetekben gazdag kenutúra a tavon vagy trekking túra Haflinger lovakon.

Kis és nagy kalandok a játékfesztiválon a kicsiknek, egészen a rafting, „Schluchting” (szurdok evezés) vagy erdei élményekig – Élmény erdő …minden esetben felejthetetlen élmény.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  02.12.2016
  0 / 7 °C
 • Holnap
  03.12.2016
  -1 / 4 °C
 • Vasárnap
  04.12.2016
  -3 / 4 °C
 • hétfő
  05.12.2016
  -3 / 3 °C
 • kedd
  06.12.2016
  -5 / 6 °C
Hójelentés Weissensee
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Weissensee Information
Techendorf 78
9762 Weissensee, Ausztria
Logo Naturpark - Weissensee Karintia