Üdülés Ybbs

Ybbs kellemes, Duna melletti fekvése, a Waldviertel és az Elő-Alpok (Ötscher) közelsége teszi a várost ideális nyaralóhellyé. Ybbs - egy város dunai hangulattal!
Főleg az Ybbsiade miatt kapta a hely az Ybbs nevet. De a kabaréfesztiválon kívül is van
ajánlatunk.
Csodás bicikli- és körtúra utak, sokszínű kultúra, modern szabadidő központ várja a családokat,
sportolókat és wellness-kedvelőket Ybbs-be.

Festői óvárosával és csodaszép építészetével, amely a Babenberger korból maradt fenn, különösen kedvelt a biciklisek körében. A város egyedülálló, nosztalgikus hangulattal bír, különösen, ha meglátogatja az élmény-kerékpár múzeumot. Ezzel egy utazáson vehet részt két keréken, át az egész történelmen. Fa kerekek, nagy teljesítményű Tretkurbelräder, látványos, nagy kétkerekűek, és így tovább. Meg lehet megcsodálni, megérinteni, és néhányukat ki is lehet próbálni.
A múzeum történelmisége után tegyen egy sétát Ybbsben. Találhat kellemes kávézókat, éttermeket.
Szorosan összekapcsolódik a víz eleme a várossal, mely ebből a szempontból is központi helyen van. A rekreációs központ kielégítő a modern igényeket, és várja vendégeit vonzó szabadidős részleggel, spaval és sportterületekkel.
Ybbs kellemes, Duna melletti fekvése, a Waldviertel és az Elő-Alpok (Ötscher) közelsége teszi a várost ideális nyaralóhellyé. Ybbs - egy város dunai hangulattal!
Főleg az Ybbsiade miatt kapta a hely az Ybbs nevet. De a kabaréfesztiválon kívül is van
ajánlatunk.

Egy feltűnő jelenség a dunai város, egyedülálló és példaértékűen felújított óvárosával, romantikus udvarokkal, utcákkal és házakkal a 15. és 16. századból. Érdekesség a Passauer-doboz, amely a kora gótikus fellegvár része, a késő gótikus plébániatemplom, a Szent Lőrinc, a régi Weinmaut, az Alte Stadtburg, a történelmi városfalak, Frederick Sturm, várárok, városháza és a városi múzeum.

Sportlehetőségekhez és kikapcsolódásra megtalálja Ybbs szabadidő központját gőzfürdővel, szaunával, bioszaunával, szoláriummal és masszázzsal.
Teniszezni benn és a salakos pályán is lehet.
Nyáron természetes tó vár mindenkit, aki fürdeni, vagy feltöltődni szeretne. Túrákra, biciklis kirándulásokra rendelkezésre áll a város egész környéke. A Duna és az Ybbs folyó ideális horgászathoz.
Látogassa meg honlapunkat!
mehr anzeigen

69 Hotelek/Szállások - Ybbs és környezete

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  02.04.2015
  2 / 8 °C
 • Holnap
  03.04.2015
  0 / 10 °C
 • Szombat
  04.04.2015
  -3 / 10 °C
 • Vasárnap
  05.04.2015
  1 / 10 °C
 • hétfő
  06.04.2015
  1 / 12 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourismusinformationsstelle
Stauwerkstraße 86

3370 Ybbs an der Donau, Ausztria
Ybbsiade Spaßvogel - Ybbs Also-Ausztria