Austria Sudul Germaniei Elveţia Nordul Italiei

Vacanța de vară în Alpi

- Cel mai frumos mod de a vă bucura de munți și de natură

Vă doriți o vacanță de vară pe malul lacului?


Atunci alegeți dintre cele mai populare Lacuri din Alpi și rezervaţi-vă vacanţa pe malul lacului, optând pentru unul dintre numeroasele lacuri alpine.


Alpii vă oferă o mare varietate de lacuri: calde sau răcoroase, potrivite familiilor, mici sau mari, toate însă cu ape cristaline perfecte pentru înot: Lacul Garda, Neusiedlersee,Wörthersee,Lago Maggiore, Tegernsee, Faaker See, Como și multe altele. Informați-vă despre temperatura actuală a apei și de asemenea despre calitatea apei – astfel încât să fiți perfect pregătiți pentru vacanță. Lacurile din Alpi vă oferă condiții minunate pentru înot, stat la soare și relaxare! Luați o bicicletă și faceți o plimbare in jurul lacului, distrați-vă cu diverse sporturi acvatice cum ar fi Windsurfing, învățați-vă copiii să înoate, sau răcoriți-vă în apă după o zi plină de sport.
Fiți spontani și rezervați o vacanță Last Minute sau planificați vacanța cu mult în avans!
Oricare ar fi tipul de cazare pe care vi-l doriți , www.tiscover.com vă oferă hoteluri, pensiuni, apartamente sau case de vacanță în apropierea lacului sau chiar pe malul lui, la prețuri fantastic de avantajoase!
În plus, pentru o vacanță perfectă nu trebuie mers neapărat la mare - puteți experimenta la lacuri cu mult mai mult!