Ön itt van: Biosphärenpark Großes Walsertal
Régió:

Biosphärenpark Großes Walsertal

Ajánlatok: Biosphärenpark Großes Walsertal
 
Árak/éj -től
Hotelek EUR 70,00
Apartmanok / Apartmanházak EUR 35,00
Panziók EUR 84,00
Falusi turizmus EUR 38,00
Privát szállások EUR 38,00
Vendégfogadók EUR 58,00
Csomagajánlatok EUR 16,86

Aktuális időjárás:
7/13 °C

Ahol a tél lakik

Lágyan hullik a hó a Großes Walsertal Bioszféraparkra és beteríti az egész völgyet. Itt, a hegyekben a tél mindig olyan, mintha otthon lenne az ember. Ez a piros arcok és pattogó kandallótűz ideje, a ropogó lépéseké a hóban.

A kicsi, de kellemes síterületen nagyok és kicsik is megtalálják a számításukat: Raggalban a kezdők 3 felvonón gyakorolhatnak - a falu közepén. Sonntagstein a haladóknak kínál kihívásokat. Faschinában közvetlenül a liftnél lakhat. Sportolószív, mi mást akarhatnál?

Fedezze fel a carvingot a legszebb oldaláról, síeljen, snowboardozzon a havon. Amikor újra levegőhöz jut, gyakoroljon a hegyi hütték között!

Természetkedvelőknek...
A pályákon kívül a természetkedvelők hótalpas túrára és téli kirándulásra is mehetnek, hogy megismerjék a környék különlegességeit a Großen Walsertalban. Próbálja ki a holdfényes kirándulásokat is!

Winterurlaub im Biosphärenpark Großes Walsertal
Österreichische Bergsteigerdörfer
 

Hegyi nyár Walserischben

Üdvözöljük az UNESCO Bioszféraparkban, Großes Walsertalban

Fedezze fel a Bioszféraparkot: alpesi és hegyi csúcsok, meredek szakadékok, lépcsőzetes patakok, vízesések és a tiszta Seewaldsee, hűvös erdők és rétek, színes, innovatív és hagyományőrző, tudatos emberek alakítják az életet és a kulturális tájképet a Nagy Walsertalban.

A tavasz-nyár-ősz programmal 2009-ben a Bioszférapark tarka helyeket, témakirándulásokat kínál: Természetes formában, Mozgalom a hegyekben, Művészet és kultúra.

Uffi, oohi, ahi, haar (fel, le, át, rá, keresztül) lehetséges a túravezetőnőkkel, a BERGAKTIV-nál. Ajánlatok, mint vezetett virágkirándulás Faschinaba, Blonsba a lavinaút, a Rote Wand körül, stb. Mindezt ingyenesen igénybe vehetik vendégeink.

Sommerurlaub im Biosphärenpark Großes Walsertal
Österreichische Bergsteigerdörfer
 
Jagdbergstraße 272
6721 Thüringerberg, Ausztria

Tel.: +43 (0)5554 5150

e-mail: info@walsertal.at
Logo Biosphärenpark Großes Walsertal  - Rezerwat biosfery Großes Walsertal Vorarlberg
top Nyomtatás Könyvjelző / Megosztás
© 2016 Tiscover GmbH All rights reserved. Tiscover terms and conditions. Privacy policy. Tiscover GmbH is not responsible for content on external Web sites.
Üdülés itt Biosphärenpark Großes Walsertal