Ön itt van: Biosphärenpark Großes Walsertal
Régió:

Biosphärenpark Großes Walsertal

Ajánlatok: Biosphärenpark Großes Walsertal
 
Árak/éj -től
Hotelek EUR 60,00
Apartmanok / Apartmanházak EUR 35,00
Panziók EUR 64,00
Falusi turizmus EUR 34,00
Privát szállások EUR 36,00
Vendégfogadók EUR 56,00
Csomagajánlatok EUR 66,50

Hegyi nyár Walserischben

Üdvözöljük az UNESCO Bioszféraparkban, Großes Walsertalban

Fedezze fel a Bioszféraparkot: alpesi és hegyi csúcsok, meredek szakadékok, lépcsőzetes patakok, vízesések és a tiszta Seewaldsee, hűvös erdők és rétek, színes, innovatív és hagyományőrző, tudatos emberek alakítják az életet és a kulturális tájképet a Nagy Walsertalban.

A tavasz-nyár-ősz programmal 2009-ben a Bioszférapark tarka helyeket, témakirándulásokat kínál: Természetes formában, Mozgalom a hegyekben, Művészet és kultúra.

Uffi, oohi, ahi, haar (fel, le, át, rá, keresztül) lehetséges a túravezetőnőkkel, a BERGAKTIV-nál. Ajánlatok, mint vezetett virágkirándulás Faschinaba, Blonsba a lavinaút, a Rote Wand körül, stb. Mindezt ingyenesen igénybe vehetik vendégeink.

Sommerurlaub im Biosphärenpark Großes Walsertal
Österreichische Bergsteigerdörfer
 

Ahol a tél lakik

Lágyan hullik a hó a Großes Walsertal Bioszféraparkra és beteríti az egész völgyet. Itt, a hegyekben a tél mindig olyan, mintha otthon lenne az ember. Ez a piros arcok és pattogó kandallótűz ideje, a ropogó lépéseké a hóban.

A kicsi, de kellemes síterületen nagyok és kicsik is megtalálják a számításukat: Raggalban a kezdők 3 felvonón gyakorolhatnak - a falu közepén. Sonntagstein a haladóknak kínál kihívásokat. Faschinában közvetlenül a liftnél lakhat. Sportolószív, mi mást akarhatnál?

Fedezze fel a carvingot a legszebb oldaláról, síeljen, snowboardozzon a havon. Amikor újra levegőhöz jut, gyakoroljon a hegyi hütték között!

Természetkedvelőknek...
A pályákon kívül a természetkedvelők hótalpas túrára és téli kirándulásra is mehetnek, hogy megismerjék a környék különlegességeit a Großen Walsertalban. Próbálja ki a holdfényes kirándulásokat is!

Winterurlaub im Biosphärenpark Großes Walsertal
Österreichische Bergsteigerdörfer
 
Jagdbergstraße 272
6721 Thüringerberg, Ausztria

Tel.: +43 (0)5554 5150

e-mail: info@walsertal.at
Logo Biosphärenpark Großes Walsertal  - Rezerwat biosfery Großes Walsertal Vorarlberg
top Nyomtatás Könyvjelző / Megosztás
© 2014 Tiscover GmbH All rights reserved. Tiscover terms and conditions. Privacy policy. Tiscover GmbH is not responsible for content on external Web sites.
Üdülés itt Biosphärenpark Großes Walsertal