Üdülés Fiesch

Nyaralás a csúcson: Fiesch, Fiescher-völgy és Lax csinos falvak kellemes éttermekkel, szállodákkal és apartmanokkal. Rövid időn belül eljuttatja Önt az Eggishorn-vasút a Magas-Alpok szűkös világába, csodálatos kilátással a Wallisi-Alpok gleccserére és négyezer méteres hegyeire. Telente feltárulnak az Aletsch-környék sípályái és a Goms sífutópályái, amelyek gondoskodnak a havas mókáról és szórakozásról.

A sportközpont, valamint szélés szabadidős kínálat gondoskodik az akcióról és a változatosságról. Az Eggishorn gyönyörű panorámája az Aletsch-gleccserre, a festői Märjelen-tó, egy kirándulás a Konkordia-térre, ahol több gleccser egyesül az Aletsch-gleccserré - ezek a leglátványosabb kirándulások, amelyekre Fieschből juthat el. Emellett vannak azonban más látnivalók is a faluban.

Például a tipikus, napsütötte wallisi házak a falu központjában, vagy a kolostor kápolnája a csodás oltárral. A kincskeresők az ásványokban gazdag Binn-völgyében akadhatnak kincsre, a kultúra szerelmesei pedig a falvakban és a Wallis történelmi városaiban találhatnak számos építészeti és művészeti emlékműveket.
Pihenjen, kapcsolódjon ki, másszon, túrázzon, repüljön, snowboardozzon vagy egyszerűen csak élvezze a nyaralását. Fiesch-ben, a Fiescher-völgyben, Laxban és a Fiescheralpon Ön is megtalálja az ideális körülményeket ahhoz, hogy nyaralása alatt azt csinálja, amihez csak kedve van. Fiesch városának, a völgy turisztikai központjának már régóta nagy vonzereje van a sportolók és a hegyek szerelmesei körében. Kedvelt kiránduló célpont az Eggishorn, Wallis legszebb kilátásával rendelkező hegye. Innen, 2926 méter magasságból csodálatos kilátás nyílik a Nagy Aletsch-gleccserre, valamint az Eiger, a Mönch és a Jungfrau négyezer méter magas csúcsaira.

A Fiescheralp téli ruhájában
Nyáron Fiesch sok kirándulás kiindulópontja lehet Gomsban és az Aletsch környékén. A változatos utak erdőkön át és hegyi patakok mentén vezetnek, zöld alpesi mezőktől egészen a gleccserekig.
Rejtélyes jégvirágok, filigrán hócsillagok a havas táj végtelen széltében. Merüljön el Ön is a megmagyarázhatatlan világában. A téli csillogás világának nyomai láthatóak, amikor Ön a kristálytiszta levegőben suhan a havon. Az Aletsch síközpontban 100 kilométernyi sípálya és 33 sífelvonó található. A hóágyúk garantálják a biztos havat 2200 méter magasságban. Gyermekmegőrző, vendégsífutás, freeride, jégfalmászás, variációs síelés és a sífutás csupán néhány azokból a kulcsszavakból, amelyek Fiesch-Fieschertal-Lax sokféleségéről tanúskodnak. Esténként pedig a fiescheralpi hóbárokban van lehetőség szórakozni Fieschben és Laxban. Pihenjen, kapcsolódjon ki, másszon, túrázzon, repüljön, snowboardozzon vagy egyszerűen csak élvezze a nyaralását. Fiesch-ben, a Fiescher-völgyben, Laxban és a Fiescheralpon Ön is megtalálja az ideális körülményeket ahhoz, hogy nyaralása alatt azt csinálja, amihez csak kedve van. Fiesch városának, a völgy turisztikai központjának már régóta nagy vonzereje van a sportolók és a hegyek szerelmesei körében.

A sport- és szabadidős központ, valamint a squash- és teniszpályák ideális programot nyújtanak rossz idő esetén is, de természetesen sugárzó napsütés esetén is ideális azoknak, akik kevésbé tehetségesek a síelésben. A sífutás szerelmeseinek Fiesch-Fieschertal-Lax az ideális kiindulópont a 100 kilométernyi különböző nehézségű sípályákhoz Gomsban.
mehr anzeigen

43 Hotels/Unterkünfte ban, ben Fiesch és környezete

 • Park Fiesch
  noted
  Save to Note List
  Szobatípusok: 7 szoba/suit
  Település: Fiesch
  Szoba fő / CHF éj -tól 130,00 Kiválasztás
 • Alpenlodge Kühboden Fiesch Top Rated
  noted
  Save to Note List
  Szobatípusok: 12 szoba/suit
  Település: Fiesch
  Szoba fő / CHF éj -tól 140,00 Kiválasztás
 • Haus Sunshine Fiesch
  noted
  Save to Note List
  Szálláshely típus: Apartman Szobatípusok: 2 apartmanok
  Település: Fiesch Elhelyezkedés: Centrum, 500 m a sífelvonóhoz
  • Wi-Fi ingyenes, díjtalan
  • Parkoló ingyenes, díjtalan
  Apartman fő / CHF éj -tól 65,00 Kiválasztás

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Klima & Wetter

Aktuális időjárás
 • Ma
  29.03.2015
  4 / 10 °C
 • Holnap
  30.03.2015
  4 / 8 °C
 • kedd
  31.03.2015
  4 / 12 °C
 • szerda
  01.04.2015
  3 / 8 °C
 • csütörtök
  02.04.2015
  -1 / 5 °C
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Eggishorn Tourismus
Furkastrasse
3984 Fiesch, Svájc
Fiesch - Fiesch Wallis