Üdülés Leukerbad

Leukerbad nyáron Leukerbad tökéletes választás a családoknak, a sportolóknak, a gyógyulni és kikapcsolódni vágyóknak is. A 60 km hosszú túraút mellett, melyet csodás természetben, frissítő magaslati levegőn járhatunk be, még sok más előnye is van a helynek.

Vezetett hegyi túrák, tenisz, fallabda, tollaslabda, pingpong, minigolf, boccia, fitnesz, foci és atlétika – az idelátogatót sokféle sportlehetőség várja. A híres Gemmi-hágónál felfedezhetjük a Dauben-tó szépségeit, ahol évente egyszer, a legendás juhászfesztivál idején a juhnyáj érdekes, szúrós illata keveredik az alpesi rózsáéval. A falu átellenes oldalán, a Torrent-vidékről pedig egyedülálló panoráma nyílik a Rhone-völgyre és négyezer méternél is magasabb hegycsúcsaira.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Albinen bei Leukerbad

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

Leukerbad télen A természet gazdagon megáldotta szépségeivel Leukerbad vidékét. A változatos táj és az enyhe éghajlat tökéletes körülményeket biztosítanak a vakációhoz.

Leukerbad nemcsak a téli sportok kedvelőit várja széles kínálatával, de az egészségtudatos vendégek sem fognak itt csalódni: St.Laurent egyedülálló egészségcentruma és Burgerbad termálfürdője, mely a legnagyobb alpesi gyógyfürdő, jó választás, ha kikapcsolódásra és feltöltődésre vágynak.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  01.05.2016
  -1 / 6 °C
 • Holnap
  02.05.2016
  0 / 9 °C
 • kedd
  03.05.2016
  1 / 7 °C
 • szerda
  04.05.2016
  -4 / 6 °C
 • csütörtök
  05.05.2016
  1 / 8 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Leukerbad Tourismus
-
3954 Leukerbad, Svájc