Üdülés Reckingen-Gluringen


Isten hozta Reckingen-Gluringenben!

Mindig a magasban…
A Goms-ban található Galenstockról ha nyugat felé nézünk, a méltóságteljes Weisshornt pillanthatjuk meg. Reckingen-Gluringent a lenyűgöző táj és az enyhe, napos klíma teszi felejthetetlenné. Bársonyos barna színben pompázó, vörösfenyőből készült épületek fogadják a látogatókat.

A jól kiépített és feltérképezett túraút-hálózat hosszú túrákra ad alkalmat erdőkön-mezőkön át, érintve a hegyeket és a Rhone-völgyét is.

Ha itt tölti a vakációt, sport, játék és szórakozás színesíti majd napjait: újonnan kialakított nordic walking-útvonal, alpesi minigolfpálya, a Goms-vidék 600 km hosszú bicikliútjai, vagy éppen a Goms-ban található egyetlen szabadtéri uszoda várja Önt. Mindez természetesen Reckingen-Gluringenben.

Nyári örömök

Nyugalom, aktív pihenés, kulináris élvezetek és kultúra – mindenkinek kedve szerint. Ebben a hamisítatlan bájú hegyi faluban számos étterem várja vendégeit kényeztető fogásokkal. A szálláslehetőségek is változatosak, több hotel, vendégfogadó és két csoportos szállás is található a faluban.

Aki a természet közelségére vágyik, az a csodás fekvésű kempingben szállhat meg.

A bevásárlást, legyen az sportszer vagy háztartási eszköz, valamint a postai és banki ügyeket helyben is elintézhetjük.

Ha Önt inkább a kulturális és történelmi érdekességek vonzzák, látogasson el a barokk templomba, a harangöntő vagy a kovács műhelyébe.

Vagy egyszerűen csak élvezze a madárcsicsergést és a nyugalmat.

Természetesen Reckingen-Gluringenben.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Fiesch

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

Téli örömök vég nélkül – a svájci Alpok egyik legszebb völgyében. Igazi, bájos alpesi falu – Reckingen-Gurlingen. Élvezze a romantikus hegyek között a sífutás vagy a téli túrák szépségeit! A gluringeni sílift igazi családi élményt tesz lehetővé. Fedezze fel Goms vidékét és az érintetlen hegyeket kényelmesen hótalpakon, és csodálja meg Reckingen-Gluringen történelmi és kulturális látnivalóit is!

A gyerekeket is szeretettel várjuk. A Snowli Snowgartenben a kicsik megismerkedhetnek a téli sportokkal, és szánkópályák is várják őket.

Téli vakáció

A hagyományos polgári konyhától a mesterszakácsok ünnepelt fogásaiig minden kulináris élményt megtalál Reckingen-Gluringenben. Szállodáink nem nagyok, de annál kényelmesebbek – természetesen Reckingen-Gluringenben.

Apartmanházak is várják az idelátogatókat, ahol otthonos hangulatban lehet körülülni a kandallót.

A csoportos szállások lehetővé teszik, hogy minden kalandot együtt élhessenek át.

Kempingünk pedig az idilli természetbe csábítja a vendégeket.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  27.09.2016
  9 / 14 °C
 • Holnap
  28.09.2016
  8 / 15 °C
 • csütörtök
  29.09.2016
  12 / 17 °C
 • péntek
  30.09.2016
  9 / 14 °C
 • Szombat
  01.10.2016
  9 / 14 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Bahnhofgebäude
Dorfteil Reckingen
3998 Reckingen-Gluringen, Svájc
Reckingen-Gluringen - Reckingen-Gluringen Wallis