Üdülés Bajorország

Bájerország, Németország déli tartománya: természet, egyedülálló alpesi tájak, számos sportolási lehetőség és sok látnivaló.
Bájeországban egész évben szezon van! Mindegy, hogy síelés, snowboardozás vagy sífutás az ismert régiókban mint Oberstdorf, Garmisch-Partenkirchen vagy Berchtesgaden – Bájerország a tökéletes síterep mindenki számára. Az enyhén dombos vidéken kirándulni vagy a bajor Alpok sziklacsúcsára felmászni - de sok kerékpáros és mountainbike-os lehetőséget is kipróbálhatnak az ügyes sportolók, ahol megmérethetik az erejüket. Az úszók és különösen a családok értékelik a tavak gazdag kínálatát Bajorországban. A Chiemsee-től a Bodensee-ig – üdülés a tónál, egy kis változatosság a szabadság alatt.

Páratlan városok mint Augsburg, Nürnberg vagy Regensburg történelmi jelentőségű építményeivel és templomaival mindig megérnek egy utazást. Bajorország legnagyobb városát se felejtsük el: a főváros München. A számos bevásárló utca és shopingolási lehetőség, úgy mint a rengeteg látnivaló és a szép belváros teszik Münchent Európa legfontosabb turista városává.

5 csillagos szállodák, nyaralók, panziók és apartmanok – itt megtalálja az önnek megfelelő szállást bajorországi üdüléséhez.

1863 Hotels/Unterkünfte ban, ben Bajorország

Was sagen unsere Kunden?

4,3 /5
nagyon jó! Durchschnittliche Bewertung von
52 Hotels/Unterkünfte És
163 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Klima & Wetter

Hójelentés Bajorország
Hegy Völgy
Garmisch-Partenkirchen - Bayerische Zugspitzbahn 335 cm Vizes 170 cm Részben hómentes
Skiparadies Steinplatte - Winklmoosalm 100 cm Kemény Kemény
Brauneck-Wegscheid 85 cm Kemény 15 cm Kemény
mehr anzeigen
az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
BAYERN TOURISMUS Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München, Németország
BAYERN - da will ich hin! - Bawaria