Üdülés Städteregion Nürnberg

A nürnbergi városrégió magában foglalja a négy várost: Nürnberg, Fürth, Erlangen és Schwabach, amik varázsa vonzza a látogatókat közelről és távolról. Nürnberg egy szép város, és széles körben ismert, mint a kulturális központja Közép-Frankföldnek. Annak ellenére, hogy megsemmisítették a második világháború idején, a történelmi város 1400 körül épült városfallal még ma is látható. Számos történelmi épület, múzeumok és a világhírű decemberi karácsonyi vásár várja Önt, hogy látogasson el hozzánk.

Fürth mint szomszédos város Nürnberggel már szerkezetileg és gazdaságilag is együtt nőtt a szomszédos várossal. A barokk nemesi házak homlokzata, és a román stílusú Szent Mihály plébániatemplom alkotják a városképet.

Közvetlenül Swabach mellett fekszik Erlangen. A "zöld város" központját a középkori óváros képezi. Ott találhat még rekreációs területet a régióban - a Dechsendorfer Weiher-t. Nyáron és télen a tó vonzza a pihenésre vágyókat. Ez egy igazi paradicsom a természet szerelmeseinek és a szabadtéri programok rajongóinak.

1 Hotel/Unterkunft ban, ben Städteregion Nürnberg

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Klima & Wetter

az oldal elejére

Anreise & Adresse

Útvonal tervezése
Van még kérdése? Hívjon minket!!
+43 512 5351 553
(D) +49 221 2077 9988

Napi 8-21 órát
Tourist Information Fürth
Bahnhofstraße 2
90762 Fürth, Németország