Üdülés Tölzer Land

Élvezze az életet Tölzer Land-ban Nagy szemű tehenek, buja rétek, a gyalogos úton a magasságokba. Csend honol a hegyek fölött. Egy barátságos üdvözléssel Steffi és Michael szívesen fogadja az éhes és szomjas vendégeket Staffelalm-ban. Míg a Jachenau-i fűszeres sajtot fogyasztják jó étvággya,l teljesülni fognak a filozófus Seneca szavai: "A boldog élet és a természetközeli élet ugyanaz"

Még híres festőket és költőket is inspirált a természet és az emberek a bajor Alpokban Tölzer-ben. Franz Marc, aki megfestette a Staffelalm falára a „Hirsch mit der Hirschkuh“ című festményt vagy Thomas Mann, akinek egy hétvégi ház volt Bad Tölz-ben. Ez az egyediség Tölzer Land-ban elkápráztatja a művészeket és a közönséget - az aktív hagyomány, őszinte, nyitott, egy kis spiritualitás.

A test és a lélek számára is megtalálhatja az egyensúlyt: a természeti élményt, kikapcsolódást és a sportot lehet kombinálni itt csodálatosan. Gyönyörű kerékpár-és turistautak ideálisak hosszú utazások alkalmával, valamint a "gyógynövény-élmény-régió Tölzer Land" rendelkezik több "természetes" lehetőséggel is.

De nem számít, hogy hol és hogyan szeretné felfedezni a térséget - ott pihenhetnek, élvezhetik a gondtalan nyaralást: egyszerűen élvezze az életet Tölzer Land-ban ...
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Bad Tölz

Was sagen unsere Kunden?

4,0 /5
nagyon jó! Durchschnittliche Bewertung von
17 Hotelek/Szállások És
70 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Fürdőtó ban, ben Tölzer Land

 • Víz-
  hőmérséklet:
  18 - 25 °C
  Kiterjedés: 16,27 km2 Település: Tölzer Land Régió: Oberbayern
  nincs adat Kiválasztás
 • Víz-
  hőmérséklet:
  12 - 15 °C
  Kiterjedés: 6 km2 Település: Kochel am See Régió: Tölzer Land
  nincs adat Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Élvezze az életet Tölzer Land-ban Ha télen jár Tölzer Land, egy varázslatos szezon kezdődik egyedülálló élményekkel. Hulló pelyhek és fehér téli pompájában Tölzer Land egy új oldalát mutatja, karácsonyi piacok, és lovasszán-túrák, rusztikus kabinok és érintetlen havas táj. Kiterjedt síteület Brauneck-ben, síelés klasszikus térségben Kochel és Walchensee-nél, és kb 260km sífutópálya, hogy a téli sportok szerelmeseinek szíve hevesebben ver. A túrázóknak ajánlunk hótalpas túrákat a havas hegyeken és alpesi dombokon, és megtapasztalhatják több szánkópálya csodáját.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  26.09.2016
  8 / 21 °C
 • Holnap
  27.09.2016
  8 / 19 °C
 • szerda
  28.09.2016
  7 / 22 °C
 • csütörtök
  29.09.2016
  7 / 25 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tölzer Land Tourismus
Prof.-Max-Lange-Platz 1
83646 Bad Tölz, Németország
Logo Tölzer Land NEU - Toelzer Land Bajororszag