Témaválasztás:

Alpesi nyaralás gyerekekkel és kamaszokkal

Ha gyermekei már nagyobbak és igazi kis csibészek, akiket már meg sem lehet állítani, akkor ne habozzon, hanem tekintse meg ajánlatainkat! Most kiváló aktív üdüléseket kínálunk! Változatos sport és szabadidős programok, vagyis garantáltan kalandos nyaralás az egész család számára! Ugye, jól hangzik?!

Az Alpokban rengeteg élmény vár a gyerekekre, de természetesen a nagyobbak is megtalálják a számukra ideális elfoglaltságokat, pl. siklóernyőzés Neustiftben, a Stubaitalban. Természetesen az ifjú titánoknak nem kell rögtön a levegőben suhanva debütálniuk, de biztosan nagyon élveznék a gyakorlást szakképzett kísérettel!  Ha azonban a gyermekek inkább más kalandot keresnek, akkor ajánljuk figyelmébe a  Hochschwab és környékét mely az egyik legszuperebb falmászó terepek közé tartozik. Változatos pályák, akár 800 méteres mészkőfalak és rengeteg kaland vár mindenkire!

És ha ez még mindig nem volt elég, akkor fedezze fel két keréken az Alpokat! Látogasson el az  Ötztalba.  Ha gyermekeik pedig minden nap újabb kihívásokat keresnek, akkor  Montafon a legidálisabb hely az Ön családja számára: aktivpark, „Mountain Beach“ -szabadidő központAquarena és számtalan stand röplabdapálya vár Önökre!

Next Prev
Hotels und Unterkünfte
Next Prev
Csomagajánlatok

A legjobb nyaralóhelyek gyermekeknek és kamaszoknak: