Témaválasztás:

Lovaglás az Alpokban:
Lóra fel, és irány az Alpok!

Gondolt már arra, hogy egy lovas túra keretében fedezze fel az Alpok varázslatos világát? Ragadja meg most az alkalmat! Kapcsolódjon ki, kiránduljon és járja be a természetet egy haflinger vagy egy lipicai hátán - biztasan felejthetetlen élményekben lesz része! Számtalan lovas tanya várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Természetesen mindenhol figyelembe veszik a vendégek eddigi tapasztalait és tudását, s ennek megfelelően mindenki megtalálja a számára ideális lovas programot: a kisebbek például kiváló tanfolyamokon vehetnek részt, ahol lépésről lépésre pony lovakon sajátíthatják el az alapokat, míg a tapasztaltabbak kísérettel lovagolhatnak a környéken.

Ha azonban egész családjával szeretne egy lovaglással egybekötött nyaraláson részt venni, akkor ajánljuk figyelmébe a lovasok Eldorádoját, Karintiát! Látogasson el a kezdő és haladó lovasok számára egyaránt kitűnően alkalmas Burgenlandba, majd a nemzeti parkon keresztül a Fertő-tóhoz és végül folytassa útját dél felé, ahol csodálatos bortermelő vidékek várják, mint pl. Oberwart-Bad Tatzmannsdorf

Ha Ön azonban még több kalandra vágyik, akkor döntsön a falusi turizmus mellett, hiszen vidéken garantáltan még több élményben lesz része! Tekintse meg a lovaglással egybekötött csomagajánlatainkat. Nálunk biztosan megtalálja az ideális alpesi üdülőhelyet.

Next Prev
Hotelek és szálláshelyek
Next Prev
Csomagajánlatok