Témaválasztás:

Családi nyaralás: túrázás gyerekekkel

Túrázás gyermekekkel - garantáltan rengeteg kalandban lesz része az egész családnak! A gyermekek természetüknél fogva rendkívül kíváncsiak, így nem csoda, hogy az Alpok egy hatalmas játszótér számukra, ahol rengeteg felfedeznivaló vár járuk!

Ha a családi üdülés vagy túrázás során gyermekeivel a hegyekben jár, vegyen figyelembe néhány jótanácsot: válasszon könnyebb túraútvonalakat– mint például a tiroli Alpbachtal - és kevésbé lejtős erdei utakat (Tipp: Salzburger Lungau), melyek a gyermekek számára nem túl fárasztóak. A kiadós túra után pihenjenek meg a kicsikkel egy hütténél és jutalmazzák derék teljesítményü et egy-egy gombóc fagylalttal!

Számtalan régió és üdülőfalu, mint pl. a Tiroler Familiennester vagy az Arriacher Purzel Wurzelwelt abszolút családbarát nyaralóközpontok, ahol a gyermekek garantáltan nem fognak unatkozni, hiszen rájuk változatos játékok és kalandos programok várnak, természetesen mindez gyermekfelügyelettel. Ezalatt a szülők is gondtalanul élvezhetik a kikapcsolódást, kedvükre kiándulhatnak vagy túrázhatnak a természetben.

Next Prev
Hotelek & szálláshelyek
Next Prev
Csomagajánlatok