Üdülés Andelsbuch

A téli paradicsom Falunk, itt a Bregenzer-erdő szívében, több mint 900 éves történetre tekint vissza, és történelmi székhelye volt az úgynevezett "Bregenzerwaldi Parasztköztársaság" városházájának, és a választókerülete a vezető bíróknak.

De a falu a vendégek számára ma is nagy skáláját nyújtja a lehetőségeknek: a község, az emberek és vendégszeretetük, a táj és a még érintetlen természet megismerése, és kiélvezése a nyugalomnak, kikapcsolódásnak, feltöltődésnek.

A vállalkozó szelleműeknek rengeteg lehetőség adódik vágyaik kiélésére Andelsbuchban, és az egész régióban, téli sportok formájában, legyen az a síelés, a snowboardozás, a sífutás vagy a téli túrázás kipróbálása.

A kisebb és nagyobb síterületek Bregenzerwaldban, és "házihegyünkön" a Niederén található sívidék is egy érdekes választást nyújt a sportágak és események között.

Ismerje meg sokszínű gasztronómiánkat, és próbálja megtapasztalni a társasági életét a Bregenzwaldiaknak, a kapcsolatot a tradíció és a modern világ között.

Az andelsbuchi turisztikai irodában mindig elérheti az aktuális információkat a programokról, és szabadidőtippeket a régióban. Természetesen szívesen küldünk önnek egy ingyenes információs anyagot postán illetve e-mailként.

Örülünk, ha el tudtuk csábítani idilli falunkba.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Andelsbuch

Was sagen unsere Kunden?

4,9 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
7 Hotelek/Szállások És
28 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Andelsbuch

 • Hómagasság a hegyen: 120 cm tengermagasság: 655 - 1715 m Pálya hosszúsága: 15 km Üzemel: 05.01.17 - 12.03.17 Település: Andelsbuch Régió: Bregenzerwald
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  31,40 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Andelsbuch - egy otthonos Bregenzwald-béli falu 620 méterrel a tengermagasság fölött Egy sima és széles fennsíkon, a Bregenz-erdő közepén, egy hangulatos helyen fekszik Andelsbuch.
A falvat erdők, hegyek, valamint vízfolyások keretezik. Amely falu biztosítja a vendégek számára egyaránt a történelem és kultúra, valamint a pihenés, vagy aktív pihenés lehetőségét is.

Kikapcsolódás, romantika és a természet tisztasága után sóvárog?
Élvezze ki az Andelsbuch kínálta romantikus helyszíneket. Egy séta a Bregenzerákon a vízesésekhez, melyek forró napokon kellemes hideget adnak, és árvíz idején is kifejezetten impozánsak.

A "szabadon, mint a madár" mottó szerint meglátogathatja "házihegyünket" a Niedere-t (1700 m). Siklóernyősök és sárkányrepülősök az egyik legjobb hegyoldalakat fedezték fel itt, hobbijuk űzésére. De nem csak a "repülő ember" számára egy paradicsom a Niedere. A hegyen található gyönyörű túraterületen több mint 100 km túraútvonal áll a túrázók rendelkezésére.

Korábban a tejipar és az állattenyésztés jelentette a fő megélhetést a helyi közösség számára. Manapság már a kézművesség, a kereskedelem, és a turizmus is nagy jelentőséggel bír.

Körülbelül 500 ágy áll kényelmes hotelekben, panziókban, kiadó házakban és apartmanokban a vendégek pihentető nyaralásának szolgálatában.

Bármilyen kérdése van az üdülésének megtervezéséhez, mi szívesen állunk rendelkezésére.

Nagy örömmel várjuk!

Az ön turisztikai irodája Andelsbuch-ban
Susan Bennenbroek

Bregenzerwald vendégkártya

Érvényes 2010 május 1-től október 31-ig A Bregenzerwald vendégkártya 2010 május 1. és október 31. között a "belépőkártya" a hegyi élményekhez Bregenzerwaldban. Korlátlan számú kirándulásra érvényes a hegyi vasútra, környezetbarát utazásokra a nyilvános buszokra és felfrissítő-kikapcsoló órákra a közfürdőkben. a Bregenzerwald vendégkártya megilleti önt, amennyiben 3 vagy több éjszakát lakik Bregenzerwaldban. Árát a szállásdíjak magukban foglalják.

Partnerközségek:
Alberschwende, Andelsbuch, Au, Bezau, Bizau, Damüls, Doren, Egg, Hittisau, Krumbach, Langenegg, Lingenau, Mellau, Riefensberg, Schnepfau, Schoppernau, Schröcken, Schwarzenberg, Sibratsgfäll, Sulzberg, Fontanella és vasárnaponta egész Walsertal-ban.

Kiadási pontok:
Bregenzerwald Tourismus, az összes hegyi vasútnál és a turisztikai irodákban a partnerközségekben Tourismusbüros der Partnergemeinden
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  19.01.2017
  -12 / -4 °C
 • Holnap
  20.01.2017
  -8 / -1 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -4 / 2 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -3 / 6 °C
Hójelentés Andelsbuch
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Andelsbuch Tourismus
Hof 351
6866 Andelsbuch, Ausztria
Logo - Andelsbuch Vorarlberg