Üdülés Wildschönau

Wildschönau - Kedvező árú téli üdülések a Kitzbühel-i Alpokban! 70 km-nyi kiváló pálya és 25 sífelvonó, melyek 1903 méter magasba mennek fel, gondoskodnak Wildschönau-ban a "haladásról" a hegyekre. Az Alpok első síterülete az ADAC szerint, a "Kicsi, de bájos" kategóriában, ezzel magasra lett téve a léc. Síelők Wildschönau-t gyönyörű pályák melletti területe miatt becsülik nagyra. Wildschönau ezen kívül a Kitzbühel-i Alpok Sí Szövetség tagja, több mint 1000 km-nyi pályával és elbűvölő kilátással a tiroli Alpokra.

A 70 km-nyi kiemelt pálya mellett téli élmények is várják itt. Felcserélhetetlenség, eredetiség és hagyományok uralkodnak ezen a vidéken. A bájos képeskönyvből kiszedett faluk és a büszke tanyák, 50 km-nyi sífutó pálya és 40 km-nyi téli kiránduló út, magas kötélpálya és szánkózás várja az idelátogatókat. És ha a nap már lement, akkor is síelés utáni események, éjszakai síelés, éjszakai szánkózás és lovas szán kirándulás várja.
Tisztességes árak és kiváló kínálat az egész családnak, minden kategóriában, a 4 csillagos hoteltől egészen a kényelmes parasztházakig. Hó biztos völgyek a tiroli vidéken, egy kicsi "gyógy világ" - mely az Inn-völgyi autópályán könnyen megközelíthető.

Elragadó - Pihentető

Egy téli üdülés Tirol legszebb völgyében!
Mehr Informationen - Details

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
107 Hotelek/Szállások És
577 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Wildschönau

 • Hómagasság a hegyen: 100 cm tengermagasság: 830 - 2025 m Pálya hosszúsága: 93 km Üzemel: 19.11.16 - 17.04.17 Település: Alpbachtal Régió: Alpbachtal
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  44,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

A tiroli Wildschönau völgy a Kitzbühel-i Alpok szívében, 828-1150 méteres magasságban fekszik. Hegyi kirándulások vezetővel vagy hegycsúcs meghódítások egyénileg, élmény kirándulások a magasba vagy kulturális kiruccanások a völgybe - a tiroli Wildschönau kirándulási ajánlatai nem ismernek határokat! 300 km-nyi, jól kijelölt és ápolt turistaút vezet végig a völgyben alpesi legelőkön és A Kitzbühel-i és a Zillertal-i Alpok lankái mellett. Sűrű kiránduló programjaink mellett WIldschönau-ban élménytúrák régi parasztházakba és alpesi legelőkre is megrendezésre kerülnek, melyek során kulináris élvezetekben lehet része: tipikus paraszt termékek, mint szalonna, vaj és kenyér reggelire a Farnkaseralm-on vagy a Zwecklhof-nál és egy finom ital gondoskodik az ízekről.

Wildschönau ezen kívül is még sok mindent tud nyújtani: 2 hegyi vasút, úszás, tenisz, hegyi kerékpározás, kenuzás, raftingolás. A "Sárkány Gyermek Klubban" a legkisebbek is átélhetik a természetet és kalandokat. Csodálja meg Markbachjoch-ot a magasból egy siklóernyős repülés közben vagy próbálja ki a természetes magas kötélpályát Zauberwinkl-ben.
A Wildschönau Kártya sok szabadidős tevékenységet és hegyi vasút használatot tartogat Önnek.

Gyönyörű rendezvények, mint a Völgyi Fesztivál, a Táncos-zenés Fesztivál vagy a Krautinger hét melyek mindegyike az egyedülálló Wildschönau-i pálinka körül forognak - teszik a völgyet Tirol egyik legváltozatosabb völgyévé.

A Wildschönau: egyszerűen elragadó és pihentető!

A turisztikai iroda nyitva tartása

A Wildschönau Turisztikai Iroda csapata mindenben a rendelkezésére áll! Hétfőtől szombatig: 9.00 - 18.00
Vasárnap és ünnepnapokon: 9.00 - 12.00

Holtszezonban (áprilistól május közepéig / október közepétől december közepéig)
Hétfőtől péntekig: 9.00 - 18.00
Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon zárva
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  23.01.2017
  -10 / 2 °C
 • Holnap
  24.01.2017
  -15 / -4 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -14 / 0 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -8 / 7 °C
Hójelentés Wildschönau
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Wildschönau Tourismus
Hauserweg, Oberau 337
6311 Wildschönau, Ausztria
Logo Wildschönau - Wildschoenau (region) Tirol