Üdülés St. Pantaleon - Erla

Térkép
Üdvözöljük St. Pantaleon-Erla településen! Fedezze fel a Duna mentén fekvő csendes üdülőközpontot! A nagyobb települések, mint Pyburg, St. Pantaleon, Erla és Klein Erla közvetlenül az Enns folyó és a Duna szögletében helyezkednek el, és az A1-es autópályáról -a St. Valentin-i lehajtónál letérve-, könnyedén megközelíthetők.

A St. Pantaleon-ban található plébánia-templom, és annak neogótikus stílusban készült főoltára (1470), valamint a 12. századból származó kripta, illetve az Erla-i vár, és a 11. században épült Erla-i plébánia-templom turisztikai látványosság.

A legújabb építmény a St. Pantaleon-Erla között épült, Dunán átívelő 91 m hosszú híd, mely Közép-Európa legnagyobb fahídja is egyben. Ha a kerékpározó Alsó-Ausztria felé teker ez az első nagyobb látványosság a Duna menti kerékpárúton.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük St. Pantaleon-Erla településen! Fedezze fel a Duna mentén fekvő csendes üdülőközpontot! A nagyobb települések, mint Pyburg, St. Pantaleon, Erla és Klein Erla közvetlenül az Enns-folyó és a Duna szögletében helyezkednek el, és az A1-es autópályáról -a St. Valentin-i lehajtónál letérve-, könnyedén megközelíthetők.

A St. Pantaleon-ban található plébánia-templom, és annak neogótikus stílusban készült főoltára (1470), valamint a 12. századból származó kripta, illetve az Erla-i vár, és a 11.században épült Erla-i plébánia-templom turisztikai látványosság.

A legújabb építmény a St. Pantaleon-Erla között épült Dunán átívelő 91 m hosszú híd, mely Közép-Európa legnagyobb fahídja is egyben. Ha a kerékpározó Alsó-Ausztria felé teker ez az első nagyobb látványosság a Duna menti kerékpárúton.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  28.03.2017
  3 / 17 °C
 • Holnap
  29.03.2017
  5 / 18 °C
 • csütörtök
  30.03.2017
  7 / 17 °C
 • péntek
  31.03.2017
  7 / 20 °C
 • Szombat
  01.04.2017
  6 / 19 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Az A1-es autópályán St.Valentin-ig - majd St. Pantaleon felé (4 km), majd Erla irányába (3 km)
Útvonal tervezése
Gemeindeamt St. Pantaleon - Erla
Ringstraße 13
4303 St. Pantaleon - Erla, Ausztria