Üdülés Warth am Arlberg

Warth am Arlberg - remek síterület, garantált hóval! Warth, a legmagasabb hely Vorarlbergben, 1500 méteren a síterület mellett fekszik, a leghavasabb helyen Európában 11 méternyi hóval évente, és nagyjából 68 km karbantartott pályával.

A kellemes falu 200 lakosával meglepi a vendégeket remek hoteljeivel, bájos légkörével, privátszobákkal és lakásokkal minden kategóriában.
A legtöbb szállás a síterületnél van, 5-10 percen belül mind elérhető gyalog.

Hochtanberg vidékén 20 km takarított kirándulóutat talál. Sífutást kedvelők 4 körpályát találnak a vadromantikus környéken.

Hetente vezetett téli túra a legszebb úticélokkal, valamint szánkó-party is megrendezésre kerül.

Európa leghóbiztosabb síközpontja

A síközpont Európa leghóbiztosabbja és mind a családok, mind az egyénileg érkezők számára óriási téli élményt jelent.

Egy mély havas téli álom, a nagy síközpontok tumultusától messze: Warth-Schröcken egyedülálló hóbiztonságának és érdekes ajánlatainak köszönhetően igazi titkos tipp a családok és a síelők számára. Földrajzi fekvésének köszönhetően, az Arlberg, Lechtal és Bregenzerwald között, valamint 1500 és 2050 méteres magasságával a síközpont egy valódi élményt nyújt az idelátogatóknak.

Ennek a hírnévnek egy lenyűgöző dokumentációja az elmúlt 10 év hóstatisztikája: évente átlagosan 11 méter hó esik a síközpontban - egy rekordérték, amivel a környék Európa leghóbiztosabb központja, ahogyan az elismert brit napilap, a Daily Mail kutatásai is igazolják.

Ideális körülmények, modern liftek és a kifejezetten a családoknak és az egyedül érkezőknek kínált kedvezményeink és kurzusaink teszik Wart-Schröckent ideális célponttá a síelés szerelmeseinek és a mélyhavas profiknak. Különösen praktikus: "Ski in and ski out" a warth-schröckeni síközpontban, ahol magától értetődő, hogy a sípályák közvetlenül a településre vezetnek és a sorban állás is elkerülhető.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Warth am Arlberg

Was sagen unsere Kunden?

4,5 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
9 Hotelek/Szállások És
38 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Warth am Arlberg

 • Hómagasság a hegyen: 120 cm tengermagasság: 1270 - 2450 m Pálya hosszúsága: 182 km Üzemel: 04.12.15 - 24.04.16 Település: Lech am Arlberg Régió: Arlberg
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  51,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Hegyi sportparadicsom Vorarlbergben... ... nyáron igazi Eldorado a hegyekbe vágyóknak, a pihenést és aktív nyaralást keresőknek!

Üdülés 1500 méter magasan, a Hochtannberg Naturpark közepén, pollenmentes zónában.. tökéletes hely allergiásoknak, kirándulóknak és kalandra vágyóknak. Így mutatja be magát Warth nyáron!

Az impozáns Lechtal Alpok, az allgau-i Hauptkamm, a Bregenzerwald-hegység és a kiemelkedően szép Lechquellengebirge biztosítja Önnek az álomszerű hegyivilágot, változatos túralehetőségekkel, családi kirándulásokkal, hegyi túrákkal és mászó útvonalakkal.
Hetente vezetett túrák és hegyi túrák viszik el a Hochtannberg legszebb helyeire, és a Vorarlberg-Bayern-Tirol határához.

Két éjjel ittlét után megkapja a Warth-Card, belépőjét a Warth hegyi világába:

A következő szolgáltatásokat tartalmazza a Warth Kártya:
- A "kék" város és turisztikai busz
- Steffisalp Express és a hegyi vasutak Lechben
- Nyitott medence
- Vita Parcours Lech
- Vezetett túrák és hegyi túrák
- egyéb rendezvények hetente
(elérhető június végétől október elejéig)

Tiszta kaland!

Aki a kalandokat szereti, az Warthban jó helyen jár.

A helyi alpesi iskola számos raftingtúrát kínál, kanyontúrát kezdőknek, haladóknak és családoknak.

Egy mászókurzus után a Schröfenwies területén megteheti első lépéseit, amely a legszebb csúcsokhoz vezet, mint például a 2533 méter magas Großen Widderstein, a Biberkopf (2599 méter), és a déli, németországi csúcsok.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  20.01.2017
  -6 / 2 °C
 • Holnap
  21.01.2017
  -3 / 4 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -2 / 2 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -5 / 1 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -9 / -2 °C
Hójelentés Warth am Arlberg
Hegy Völgy
Lech-Zürs-Warth-Schröcken 120 cm Tapadós 80 cm Tapadós
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Warth-Schröcken Tourismus
HNr. 32
6767 Warth, Ausztria
Warth Logo - Warth am Arlberg Vorarlberg