Üdülés Kleinarl

Egy bájos falu 1000 méter magasan Kleinarl egy barátságos falu, szűk útjaival, nagy hegyeivel és közte egy gyönyörű völggyel, a salzburgi Ski Amadé síközpontban.
A tél itt még igazi arcát mutatja méteres hóval, kristálytiszta levegővel és a lenyűgöző tájjal. És bármerre nézünk, Kleinarl saját hegyét, az Ennskrax’n-t láthatjuk, a maga 2410 méteres magasságával.
A modern hegyi vasutak közvetlenül a községből indulnak és eljuttatnak a változatos lesiklópályákhoz, a kényelmes felvonókhoz, a barátságos hüttékhez és sok más eseményhez, amelyet kár lenne kihagyni! Remekül felszerelt szállodák, kényelmes szobák és apartmanok, valamint első osztályú gasztronómia, gyönyörű éttermek és barátságos hütték várják Önt. Egyetlen jeggyel elérhető a Salzburger Sportwelt és a Ski Amadé 860 km-nyi lesiklópályája, egyenes Kleinarlból.

Szeretettel üdvözöljük Kleinarlban!

Téli szezon 2009. december 5. – 2010. április 11. – Shuttleberg am Kleinarl/Fachauwinkl Egy falu, egy hegy – ez Shuttleberg.
Csak ültesse fel az egész családját Kleinarlban a felvonóra és máris indulhatnak a Shuttlebergre. Összesen hat darab ilyen sílift közlekedik Kleinarl és Shuttleberg között. Ha kék az ég és süt a nap, akkor fedetlenül, szelesebb időjárásnál a buborékokat lehajtva juthat el a következő hegycsúcsra. A síelők és a boardosok pedig nyugodtan elfelejthetik a fel- és lecsatolási műveleteket. Nálunk ugyanis megszakítás nélkül űzheti kedvenc sportját! Mindemellett pedig két ülőlift gondoskodik a feljutásról Fürstwand és Schüttalm területén.

Abszolút hóbiztos – a karbantartás Kleinarlban a főnök dolga. Mivel a völgyi állomás 1014 méter magasan fekszik, hogy a kleinarli lejtők hóbiztosak legyenek, nálunk már novemberben elkezdődik a tél: hóágyúink megkezdik a működést és egyes terepeket célzottan műhóval látunk el.

Változatos gasztronómia – barátságos szállásadók, fogadók, éttermek, bárok, kávézók és barátságos hütték garantálják a kulináris változatosságot a kiváló vacsorától elkezdve egy kiadós uzsonnáig némi rumos teával. Jól felszerelt szállodák, barátságos szobák és kényelmes apartmanok teszik teljessé a pihenést Kleinarlban.
Látogassa meg a honlapunkat!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Kleinarl

Was sagen unsere Kunden?

4,3 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
11 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Kleinarl

az oldal elejére

Regionsinformationen

Szeretettel üdvözöljük Kleinarlban! Egy hely, ahol a hegyek csalogatnak – ez vár Önre is Kleinarlban!
Egyszerűen varázslatos! Egy kis falu rengeteg lehetőséggel és természetesen barátságos emberekkel! Üde zöld mezők és erdők, kristálytiszta vizű hegyi tavak és impozáns hegyek, mindenekelőtt Kleinarl saját sziklatömegei – az Ennskrax’n a maga 2410 méterével.
Itt Ön is a kedvére túrázhat – a helyiek kedvenc elfoglaltsága is ez. Kleinarlban az ember mindenfelé a túrázás, a hegyek és a természet szerelmeseivel találkozhat, akik igazán megbecsülik a természetet, és akik energiáikat a természet egyedülálló erőforrásaiból merítik.

Túrázás, biciklizés, lovaglás és hegymászás a Hohe Tauern nemzeti park szélén – és szórakozás a gyerekeknek is – élvezze teljes nyugalomban kleinarli üdülését! És mindezek ellenére Kleinarl csupán néhány percre az autópályától, 70 km-re, délre Salzburg városától, az Alpok szívében fekszik.

Látogassa meg a honlapunkat!

Szeretettel üdvözöljük Kleinarlban!

Túrázzon kedve szerint! Alpesi hütték hívogatnak, hogy térjen be. Kleinarlban jó párat találhat ezek közül.

Keressen szép köveket a Wildbachban vagy szemlélje a Jägersee vizét és halait egy kellemes hajókirándulás során!

Kerékpárral is hamar felfedezhető a környék, szerencsére elhanyagolható az autóforgalom, így hát bátran nyeregbe pattanhat! Lovak, bárányok, nyulak, macskák – ismerje meg és simogassa bátran a falu állatait!

A salzburgi alpesi havasok útja legelőről legelőig vezeti a túrázás szerelmeseit.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  21.01.2017
  -7 / 2 °C
 • Holnap
  22.01.2017
  -3 / 4 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -9 / 2 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -8 / -1 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -10 / 0 °C
Hójelentés Kleinarl
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Wagrain-Kleinarl Tourismus
Markt 14
5602 Wagrain, Ausztria
Logo Wagrain-Kleinarl - Kleinarl Salzburg