Üdülés Kössen/Schwendt

Királyi Tél, Tirolban, Kaiserwinklben:
Havas élvezetek Ausztria és Bajorország között
Kössen, Kaiserwinklben található Reit im Winkl és Schleching körül. Színes látványban lehet részük, sok színes egyéniség és 1700 m tengerszint feletti magasság. Képviseli itt magát rengeteg sport-orientált síelő, akik a Koasa-távon, és a további 140 km pályán szeretnének teljesíteni a Kaiserwinkl régióban.

Néhány mérfölddel tovább, a Wilder Kaiser lábánál található Schwendt falva. Ez kincslelet a nosztalgiára áhítozóknak, Kaiserwinklben igazi kontrasztok vannak. A tejtermelők szoktak ide szállítani, de mégis szinte semmilyen közlekedési útvonal nem látszik, nincs szálloda, nincs lift és nincs sícirkusz sem. Élhet barátságos fogadókban, ahol a helyikek esténként összekuporodnak. Kössen és a Walchsee közelében az alsó hegyi felvonó 5 km-re található. Élvezze a Kaiser tél természetes érzését, különösen az olcsó árakat, titokban ez működteti Schwendt is.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Kössen/Schwendt

Was sagen unsere Kunden?

4,8 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
14 Hotelek/Szállások És
100 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Kössen/Schwendt

 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 85 cm tengermagasság: 619 - 1690 m Pálya hosszúsága: 22 km Üzemel: 08.12.16 - 02.04.17 Település: Kössen/Schwendt Régió: Kaiserwinkl
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  40,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

A legjobb kezdet Tirolban:
A Kaiserwinkl bővelkedik változatos és könnyen hozzáférhető helyekkel
A "Wilden Kaisers" lankáin található aa romantikus falu, Schwendt. Gyönyörű erdők, dús alpesi rétek, számos túraútvonal és panorámás kilátás a Kaiser hegyekre a hely előnyei. Ön jól élhet itt, olcsó és csendes, élvezze a nyugodt, tiroli falusi élet. Kaiserwinkl egyik üdülőfaluja Kössen egy völgyben fekszik, hogy megalkossa a kapcsolatot a zord hegyek és a Kaiser füves dombjai között. Régi házak, sok-sok virág, falfestmények, és a közlekedési övezet közepén jelenik meg, Kaisefwinkl, az ékszerdoboz. Kössen a hegymászók, siklóernyősök, sárkányrepülők és szabad kerékpárosok legjobb üdülőhelye. A város két híres 18-lyukú golfpályával is rendelkezik. Kössen okos ötleteket vált programokká egy jó név kíséretében. Akár "sajt fesztivál" vagy Harley Davidson találkozó, siklóernyő és sárkányrepülő világbajnokság, vagy Alpok körüli események, Kössenben "játhatja és játszhatja"!
Aktuális ajánlatok a prospektusokon.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.01.2017
  -14 / -5 °C
 • Holnap
  25.01.2017
  -15 / -2 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -11 / -1 °C
 • péntek
  27.01.2017
  -6 / 7 °C
Hójelentés Kössen/Schwendt
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Északról : Bundesautobahn München - Salzburg - Inntal - Dreieck - Kufstein - Oberaudorf (Bayern) - Niederndorf - Walchsee - Kössen.

Délről: Salzburg-München - Grabenstätt(Bayern) - Marquartstein - Schleching - Kössen.

Útvonaltervező
Útvonal tervezése
Északról és délről: Bahnhof Kufstein

Bahnhof St.Johann, Tirolban az északról érkezőknek

Busz: Kufstein - Kössen/Kitzbühel - St.Johann - Kössen.
Repülővel:
München "Franz Josef Strauß" - 140 km
Innsbruck - 100 km
Salzburg "Maxglan" - 70 km
Járatfoglalás
Tourismusverband Kaiserwinkl
Dorf 15
6345 Kössen, Ausztria
Koessen/Schwendt Tirol