Üdülés Lech am Arlberg

ARLBERG SÍTERÜLETE A LEGHÓBIZTOSABB HELY NOVEMBER VÉGÉTŐL ÁPRILIS VÉGÉIG 272 km-nyi sípálya, 180 km mélyhavas terület, 86 felvonó és lift, 26 km sífutópálya, 15 km sétaút, 3 síiskola, 2 síóvoda, korcsolya, curling, szánkó, lovasszántúra, snowboard, carving, hótalpas túra, tenisz, squash, sárkányrepülőzés, stb. - síüdülés, tiszta élvezet!

A vendégek méltányolni fogják Lech am Arlbergben az összetéveszthetetlen harmóniát, a szálloda ajánlatait, vagy a kényelmes apartmanokat.

több tér - több idő

az értékek változnak. a régi eltűnik, új érkezik. a luxustermékek megújulnak. ahogy a tér és az idő is.
Vegyen részt ebben a luxusban...
Lech és Zürs nem csak a síelés bölcsője (85 modern felvonóval és lifttel, 280 km-nyi pályával és 180 km mélyhavas területtel) ismert az úttörő, kényelmi fejlesztéseiről. Emiatt lett 5 alkalommal egymás után a legjobb síterületnek megválasztva. A DSV olvasói szerint az 1. számú osztrák síterület.

Liftek és felvonók
2005-ben indították el az első fűtött üléses felvonókat, 2006/2007 telén már közlekedett Lech és Zürs között.
Hexenboden, Hasensprung, Kriegerhorn, Zürsersee, Petersboden, Schlegelkopf, Steinmähder és Valfagehr felvonók, kényelmes kárpittal, fűtött ülésekkel.

Hütték
Mindenki, aki már egyszer a Lech Zürs síterületen járt, ismeri a legendás Palmen Alpent. Mindenkinek eszébe jut a legnagyobb pizza, a legszebb naplemente és hasonló dolgok.
Aki szeretne egy cigarettát elszívni vacsora után, azoknak rendelkezésre áll egy kisebb hely. Ezen kívül az étkezőtér a Palmen Alpenben nemdohányzó.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Lech am Arlberg

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
4 Hotelek/Szállások És
14 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Lech am Arlberg

 • Hómagasság a hegyen: 120 cm tengermagasság: 1270 - 2450 m Pálya hosszúsága: 182 km Üzemel: 04.12.15 - 24.04.16 Település: Lech am Arlberg Régió: Arlberg
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  51,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Lech am Arlberg nyári üdülőhely 1450 méteres magasságban, az osztrák Alpok közepén. Egyre többen töltik nyári szabadságukat a 2004-ben legszebbnek választott európai faluban.

Annak ellenére, hogy divatos hangulata van, Lech megőrizte vidéki jellegét is. A vendégek értékelik a jellegzetes harmóniát, amely uralkodik itt, a szállodai szállást vagy a kényelmes lakásokat. Az érzéseket ember és természet között a túrázók megismerhetik a 250 km-nyi jelzett túraútvonalon. Ezen túlmenően, a nyár egyedülálló ajánlatokkal van tele, az Active Inclusive Card is fontos, amelyet minden vendég ingyen kap meg az első éjszaka után.

Lech am Arlberg tagja a legjobb alpesi falvaknak, 2004-ben a legszebb európai falunak választották meg.
Ezek a tulajdonságok, amikkel nagy valószínűséggel találkoznak majd. A nyár csendesebb, mint a tél, és ezért ebben az időben, a hagyományt, a közösséget és a természetet is élvezheti. Az emberek, akik ellátogatnak hozzánk a nyári időszakban, igazi nyári élményt szerethetnek, és részt vehetnek egy autentikus falusi életben ... a turisztikai igazgatója Gerhard Walter szerint is.

több tér - több idő

az értékek változnak. a régi eltűnik, új érkezik. a luxustermékek megújulnak. ahogy a tér és az idő is.
Vegyen részt ebben a luxusban...
... itt az időnek és a térnek még van jelentőssége. Széles mezők, érintetlen természet garantálja a nyugalmat,
kikapcsolódást és feltöltődést.

Összhangban a természettel kínálunk vendégeinknek megfizethető luxust, szobákat. Szánjon erre időt!

Aki már feladta a sikertelen diétákat és szeretne valami jót tenni, talán érdeklődni fog a Welltain® iránt. Hobbi és profi sportolók, új fitneszmódszerek a hegyekben. Lech nagyon büszke ennek az innovatív ajánlatnak a sikereire.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  19.01.2017
  -11 / -1 °C
 • Holnap
  20.01.2017
  -9 / 0 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -9 / 1 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -8 / 4 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -3 / 5 °C
Hójelentés Lech am Arlberg
Hegy Völgy
Lech-Zürs-Warth-Schröcken 120 cm Tapadós 80 cm Tapadós
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Lech Zürs Tourismus GmbH
Dorf 2
6764 Lech am Arlberg, Ausztria
Lech am Arlberg Logo - Lech am Arlberg Vorarlberg