Üdülés Pertisau am Achensee

Tradícióval és modern, ápolt vendégszeretettel és egyszeri élményekkel a természetben várja vendégeit Pertisau az Achensee nyugati partján. Itt összekapcsolódik a nagy tiroli tavak és az egyedülálló hegyvidék minden előnye - Pertisau az egyik legjobb kiinduláspont téli túrákhoz vagy sífutó túrákhoz Tirol legnagyobb nemzeti parkjába, a Karwendel Alpesi Parkba. A Karwendel hegyi vasút felviszi a síelőket, ugyanúgy, mint a napozókat a hó biztos "Zwölferkopf" sí területre, mely különleges családi kínálatokkal és "későn-kelő finomságokkal" várja a vendégeit.

Sífutók nemcsak a természetvédelmi terület egyedülálló környezetét élvezhetik, hanem a behavazott sípályákat is, melyek egész télen lehetővé teszik a csúszkálást! Függetlenül attól, hogy Holle Anyó mennyire volt eredményes!

Pihenés, wellnesz Pertisau-ban, az Achensee-nél!

Pertisau már Maximilian császárnak is az egyik legkedveltebb vadász területe volt, valamint sok nemest és művészt is inspirált az idilli terület. Egy téli séta a hívogató központba vagy a tavi promenád mentén számos szimpatikus utalást található vidékünk eredményes történelmére, pl. hagyományos hetelek, melyek falai az elmúlt idők történelméről árulkodnak.
Pertisau-ban számos kiemelkedő wellnesz hotel található, melyek Achensee-nek különleges karaktert kölcsönöznek: A tiroli palaolaj, egy egészséges természetes termék, melyet az Achensee-hez közeli Bächental/Karwendelgebirge-ben nyernek ki olajpalából és ápolási-, és egészség termékeket készítenek belőle. Az olajpala hegynek egy saját múzeuma ill. élményvilága található Pertisau-ban!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Pertisau am Achensee

Was sagen unsere Kunden?

4,5 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
37 Hotelek/Szállások És
410 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - Pertisau am Achensee

 • Hómagasság a hegyen: 60 cm tengermagasság: 960 - 1510 m Pálya hosszúsága: 12 km Üzemel: 17.12.16 - 26.03.17 Település: Pertisau am Achensee Régió: Achen-tó
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  27,00 Kiválasztás
 • Pálya hosszúsága: 1 km Üzemel: 17.12.16 - 26.03.17 Település: Pertisau am Achensee Régió: Achen-tó
  nincs adat Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Tradícióval és modern, ápolt vendégszeretettel és egyszeri élményekkel a természetben várja vendégeit Pertisau az Achensee nyugati partján. Itt összekapcsolódik a nagy tiroli tavak és az egyedülálló hegyvidék minden előnye - Pertisau egyik legjobb kiinduláspont kirándulóknak és hegyi túrázóknak Tirol legnagyobb nemzeti parkjába, a Karwendel Alpesi Parkba. Aki gyorsabban akar feljutni a magasba, az használja a Karwendel hegyi vasutat. Kerékpárosokat is határtalan turista kínálatok várják.

Pertisau már Maximilian császárnak is az egyik legkedveltebb vadász területe volt, valamint sok nemest és művészt is inspirált az idilli terület. A csalogató központban vagy a tavi promenád mentén sétálva számos szimpatikus utalást találhat az ember nyaraló vidékünk eredményes történelmére és innovációkat, pl. Ausztria legrégebbi golfpályája (és talán a legszebb). Ezek teszik Pertisau-t igazán eredményessé.

Sport, wellnesz az Achensee melletti Pertisau-ban

A 719 hektáros Achensee Tirol legnagyobb tava. Tiszta smaragdzöld víze ivóvíz minőségű. A 719 hektáros Achensee Tirol legnagyobb tava. Tiszta smaragdzöld vize ivóvíz minőségű.
Achensee-i hajó út főmólója szintén Pertisau-ban található; 1887 óta köti össze gőzhajó Achenkirch-t, Maurach-ot és Pertisau-t. Szörfösök és vitorlások színes vitorlái díszítik a hullámokat, valamint egyéb sportolási lehetőségek várják a látogatókat, mint horgászás, teniszezés, futás és Nordic Walking.

Pertisau-ban számos kiemelkedő wellnesz hotel található, melyek Achensee-nek különleges karaktert kölcsönöznek: A tiroli palaolaj, egy egészséges természetes termék, melyet az Achensee-hez közeli Bächental/Karwendelgebirge-ben nyernek ki olajpalából és ápolási-, és egészség termékeket készítenek belőle. Az olajpala hegynek egy saját múzeuma ill. élményvilága található Pertisau-ban!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  19.01.2017
  -11 / -3 °C
 • Holnap
  20.01.2017
  -11 / 1 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -8 / 2 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -4 / 5 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -3 / 7 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Achensee
Informationsbüro Pertisau
Hnr. 55d
6213 Pertisau am Achensee, Ausztria
Achensee - Tirols Sport & Vital Park - Pertisau am Achensee Tirol