Üdülés Prutz-Faggen

A Tiroli felső vidék közepén - Tél teljes változatosságában! Itt a tél mindig a szebbik oldalát mutatja ...

Egy síbérlettel, a "Sí6"-tal, gyönyörű téli világ nyílik meg Ön előtt: 6 síterület, összesen 340 km-nyi pályával.

Családi síterületünk Ried-Prutz-Fendels, 8 személyes kabinos vasúttal gyorsan elérhető. Fendels családias környezetével varázsolja el látogatóit, valamint hozzátartozó gyermek pályákkal ("Bibi ország"). Ehhez jönnek még minden igény kielégítő pályák síelőknek és snowboardosoknak.

Prutz-tól nem messze lépjen be Tirol sí dimenziójába: Serfaus-Fiss-Ladis. Tágas pályák 2700 méterig, mindenfajta nehézségi fokozatban.

Nauders széles és tágas lankáival csalogatja vendégeit és ideális magasságával. A Venet síterület top-sí kínálatával várja a síelőket.

Síelés 3160 méterig: ezt ígéri és tartja meg a síterület Kaunerataler gleccseren, a Tirol felvidék "leghóbiztosabb vége"

Közelebbi információkért keressen minket!

Örömmel látjuk nálunk!

Életöröm és téli élmények ...

A pályákon kívül is teljes mozgásban van a tél... Téli kirándulás a behavazott erdőkben, korcsolyázás a szikrázó jégen, szánkózás egyik kiválóan kialakított természetes szánkópályán vagy sífutás a számos sífutópálya egyikén: ezekkel próbáljuk felejthetetlenné tenni az üdülését!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Prutz-Faggen

Was sagen unsere Kunden?

4,4 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
13 Hotelek/Szállások És
47 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Prutz-Faggen

 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 37 cm tengermagasság: 1325 - 2271 m Pálya hosszúsága: 11 km Üzemel: 10.12.16 - 17.04.17 Település: Fendels Régió: A Tiroli felvidék
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  33,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

A Tiroli felső vidék közepén A Kaunertal völgy elején található barátságos üdülő helyeink, Prutz és Faggen, 1924 lakosával 866 méter magasan.

A hely ideális kiinduláspont számos kiránduláshoz és változatos tevékenységekhez. A sok előnyünk egyike központi fekvésünk a környék legszebb kiránduló területeihez, mint pl. Ried-Prutz-Frendels vagy Kaunertal.

Prutz és Faggen szép biciklis utakkal is várja látogatóit. Hegyi kerékpárosok mindenfajta képzettségi szinten egy olyan területbe lépnek be, mely tisztán határtalannak tűnik.

Egy kirándulás vagy egy biciklizés utáni felfrissülésről élményfürdőnk vagy tavi strandunk gondoskodik.

További látványosságok Prutz-ban: a "Sauerbrunn" forrás, mely különösen egészséges és savas vízet ad; a parti röplabda pálya, mely forró meccsekre invitálja vendégeinket és a Pontlatz híd.

További információkért örömmel állunk rendelkezésére!

Üdülés teljes lehetőségekkel

NYÁR A TIROL FELSŐ RÉSZÉN Heti animációs- és gyermekprogramok "Bibi" mackóval. Ezen kívül kicsinek és nagynak, kirándulónak és biciklizőnek egyaránt számos érdekesség adódik Prutz-ban.

Kiváló szabadidős berendezések, sífelvonó Ried/Prutz-tól Fendels-ig, fürdőtavak, élményfürdő, röplabda, tenisz, rafting, horgászás, idegenvezetéses kirándulások, hegyi kerékpáros túrák, stb.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  18.01.2017
  -14 / -6 °C
 • Holnap
  19.01.2017
  -10 / -1 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -9 / 0 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -8 / 1 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -5 / 5 °C
Hójelentés Prutz-Faggen
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
TVB Tiroler Oberland
Infobüro Prutz-Faggen
Hintergasse 2
6522 Prutz, Ausztria
Prutz-Faggen Tirol