Üdülés Rußbach

Spatzennest vendégóvoda

Gyermekeknek már 1 éves kortól – Spatzennest vendégóvoda - minden Rußbachban vendégeskedő gyermek számára ingyenes! A Spatzennest vendégóvoda gondoskodik a zavartalan síelésről minden szülő számára! Ha a gyermek még túl kicsi a síiskola számára, képzett gyermekfelügyelőink gondoskodnak a gyerekekről, anélkül hogy a szülőknek le kelljen mondaniuk a síelés örömeiről! Közvetlenül a rußbachi völgyi állomás mellett található ingyenes óvodánk – akár csak egy-egy órára is lehetőség van igénybe venni

- minden nap 9.00-16.30-ig nyitva télen
- nincs szükség előzetes bejelentkezésre
- ebédelési lehetőséggel
- minden Rußbachban vendégeskedő gyermek számára ingyenes

Russbach-Medvetábor – síóvoda – síelés a porontyok számára 3 éves kortól
A kisgyermekek itt tanulhatják meg első lépéseiket síléccel a lábukon. A mackómezőn először a csodaszőnyeg és a sífelvonó segítségével tanulják meg a gyerekek, hogyan juthatnak fel a csúcsra. De hamarosan már robognak lefelé a kis lurkók a gyakorlólejtőn. A változatosságról az iramsiklási és a szlalomozási lehetőségek, illetve a nagy hóvár gondoskodnak. Az apró profik számára van lehetőség buckasízésre és mélyhavas síelésre is.
Mindemellett a Spatzennestben nyugodtan lehet játszani a barátokkal és szórakozni, amíg a mama és a papa nem érnek vissza a síelésből.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Rußbach

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
2 Hotelek/Szállások És
7 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Rußbach

 • Hómagasság a hegyen: 150 cm tengermagasság: 780 - 1620 m Pálya hosszúsága: 51 km Üzemel: 08.12.16 - 02.04.17 Település: Annaberg-Lungötz Régió: Lammertal-Dachstein West
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  42,40 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Egy völgy, ahol a természet a szabadidő részévé válik A 800 lakosú Rußbach a Dachstein-West (Gosau – Rußbach – Annaberg) családi síközpont szívében, 817 m magasan fekszik és 33 sífelvonóval és 140 km-nyi sípályával rendelkezik. Legyen szó alpesi sífutásról, sítúrázásról vagy snowboardozásról – minden ízlést igyekszünk kielégíteni. A téli sportok tipikus osztrák vonzerejét az Aprés Ski örömei garantálják ősi hüttékben vagy napos teraszokon. Vegyen részt egy sítúrán a lenyűgöző, mélyhavas Dachstein körzetben vagy egy havas, téli túrán. Sífutás gyönyörű sífutópályákon, klasszikus vagy szabad stílusban.

Szeretettel üdvözöljük!

A kényelmes sétatúrától kezdve a dachsteini vagy a Tennen-hegységi túrákig – van szebb annál, mintha a természettel összhangban mozoghat? Salzburg városa és a világörökségi Hallstatt között található ez a festői, hegyi falu, Rußbach. Keressen kincseket a Kövületek Völgyében, a Tennen-hegység és a Dachstein hegyvonulatai között! Rußbach világszerte ismert megkövült csigáiról, amelyeket a hegyi patakokban vagy az ún. csigafalban találhat. A rußbachi Hornbahn elviszi Önt Dachstein-West kirándulóövezetébe és az ősi Eldtalmba, a sétavonathoz.

Rußbachban a természet az ajtó előtt hever és a kultúra is elérhető közelségben!

A biotermesztők faluja, ahol a pihenés elsődleges fontosságú, ahol a friss levegő megújítja a testet és a lelket, ahol zenei és kulináris élvezetek épp úgy várnak Önre, mint sportolási lehetőségeink az egész család számára.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  22.01.2017
  -6 / 1 °C
 • Holnap
  23.01.2017
  -7 / -1 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -9 / 0 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -3 / 3 °C
Hójelentés Rußbach
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Tourismusverband Rußbach
Saag 22
5442 Russbach, Ausztria
Rußbach Salzburg