Fenomenális dimenziók!
Serfaus-Fiss-Ladis tiroli síterület
A dimenzió egy fogalom, melyet első sorban a nagyság jellemez. Ezek alapján azt gondolja az ember, hogy a "Tiroli Sí Dimenzió" Serfaus-Fiss-Ladis egy nagy területű sívidék, melynek előnye első sorban a közös síbérlet. Mégis, amit ez alatt a fogalom alatt érteni kell az a majdnem 3000 méteres magasság a Felső-Inn-völgyben, mely egy nagy téli színpad, mely más régióktól sokszínűségével és tökéletességével különbözik. És természetesen a 3 hely is hozzájárul a "Tiroli Sí Dimenzió" egyedülállóságához.

Tökéletes alap, por borította felszín - ez röviden a "Tiroli Sí Dimenzió" sípályái állapotának leírása. Ez lehetővé tesz egy magas minőségű kezelési programot, mely 190 km-nyi pályán hozza az embert a legjobb formájába. Hogy ezt a fehér álmot teljesen ki tudja használni, 1200 és 2800 méteres magasság van összekötve 70 sífelvonóval, melyek erős teljesítményűek és a legmodernebbek; így a hírhedt tömeg a sífelvonóknál ezen a sípályán nem alakulhat ki. A "Havak Istenének" segítsége ezen a majdnem 3000 méter magas hegyen nem szükséges. Ennek ellenére minden fontos pálya állomáson van hóágyú, amely ha szükséges, több km-nyi plusz hóról tud gondoskodni.
Ha a Tiroli Sí Dimenzión valami hiányozna, akkor talán ez lenne a neve. Azt szuggerálják, hogy Serfaus-Fiss-Ladis csak síelőknek alkalmas terület, de ez nem igaz. Számos Freeride lejtőjével és 2 vidámparkjával a területen snowboardosok és a vidám sportokat kedvelők is fenomenális dimenziókat fedezhetnek fel.

Hogy mennyire különbözik a "Tiroli Sí dimenzió" más sí területektől, az legjobban a régió három helységén látszik. Serfaus egy ősi falu rétoromán hatással, köszönhetően a falusi U-Bahnnak is, mely a falut autómentessé teszi. Szépségben és eredetiségben a szomszédos Fiss-sel nem lehet versenyezni. Ha a két települést egymás mellett nézi az ember, azt hiheti, hogy ikrek. A harmadik és egyben legkisebb település, Ladis egészen nosztalgikus hangulatú. A várral, régi falakkal és hangulattal a romantikusok közkedvelt helye. Hogy melyik helyet favorizálja az ember, az ízlés kérdése. Nagy teljesítményű inga vonatok visznek el pár perc alatt a "Tiroli Sí Dimenzió" szívébe.
Nálunk gyereknek lenni és szép; egészen tökéletes téli kínálatokkal várjuk az egész családot az Alpokban. Kiváló síiskolák, tökéletes egész napos gyermek foglalkozások, saját gyerek étterem, iglu falu, cső park, Mini „síelde”, Murmli vasút és sok más gondoskodik arról, hogy a gyermeke télen is szórakozhasson és a szülők zavartalanul tudjanak síelni vagy snowboardozni.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Serfaus

 • Hómagasság a hegyen: 65 cm tengermagasság: 1200 - 2820 m Pálya hosszúsága: 198 km Üzemel: 07.12.16 - 23.04.17 Település: Serfaus-Fiss-Ladis Régió: Serfaus-Fiss-Ladis
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  49,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Jöjjön ide hegyet mászni! Serfaus-Fiss-Ladis napos fennsíkja Tirol egyik legszebb turista régiója, változatosság és minőség benyomását kelti. A szabad teraszos fekvés könnyű, az egész családnak alkalmas, kirándulásokra és sétákra csalogatnak a panorámás utakon. Gondolák széles hálózata tárulkozik ki ezen a gyönyörű hegyvidéken 1200 métertől 2400 méter magasságig.

Elsőosztályú kiránduló- és hegyi sport kínálat: biciklizés, rafting, kenuzás, nordic walking és lovaglás: itt minden adott, ami a hegyeken és a hegyek környékén örömet és kalandot tud okozni. Serfaus-Fiss-Ladis-ban található a vidék egyik legjobb wellnesz- és gyerek hotelje, kedvező áru szállások széles kínálatával keretezve. A tény, hogy e bőséges kínálat mellett még szabadon választhat az ember 3 szépség között, melyek az év 2000 órájában napsütötte, a Serfaus-Fiss-Ladis melletti döntést kellemessé és szórakoztatóvá teszi.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  18.01.2017
  -16 / -8 °C
 • Holnap
  19.01.2017
  -14 / -4 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -12 / -3 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -11 / -3 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -8 / 0 °C
Hójelentés Serfaus
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH
www.serfaus-fiss-ladis.at
Gänsackerweg 2
6534 Serfaus, Ausztria
Serfaus Logo - Serfaus Tirol