Látogasson el a Wolfgangsee-hez a téli álom helyett! A téli üdülés egy igazi osztrák specialitás. Hozzátartoznak a fehér sípályák, a meredek lejtők és az Aprés-Ski mulatságai.

És ami még ezen felül olyan széppé teszi a telet, azt egy kis fantáziával a Wolfgangsee körül hamar megláthatjuk.

Rengeteg síközpont létezik, van, amelyik nagyobb mint Salkzammergut, van amelyik rendkívül divatos és trendi és ennek megfelelően nincs egy szabad hely sem.

A Wolfgangsee körüli síközpontoknál szebbet azonban keveset fog találni. A legnagyobb síközpontok ma már drágák, zsúfoltak és ezzel hamar vége is van az önfeledt téli szórakozásnak.

A Wolfgangsee régióban azonban a lejtőkön túl kezdődik az igazi luxus, egy valódi programkínálat, amely a családi nyaralást igazán varázslatossá teszi.

Egy téli üdülés Wolfgangsee-ben nem csak a természet és a környezet szépségét jelenti. Rengeteg más szabadidős tevékenység várja Önt, akkor is, ha már lecsatolta a sítalpakat.

Különlegesek, egyediek és csalogatóak azok az ínyencségek, amiket a télen idelátogatóknak kínálunk.
Pihenés és kikapcsolódás az egész régióban Hegyeink nem csak kiépített lesiklópályák sokaságából állnak, nálunk továbbra is a természet a legfontosabb.
A síelők és a snowboardosok azonban bőven találnak lehetőséget számos, különböző nehézségű lesiklópályán.

A sípályák és a remekül kiépített sífutópálya-hálózatunk mellett a klasszikus sportágak is felfedezésre várnak: szánkózzon, curlingezzen, korcsolyázzon a Salzkammergut valamelyik festői, befagyott taván, sítúrázzon, kiránduljon a téli hegyekben vagy vegyen részt egy kellemes lovasszános kiránduláson – mind-mind a kevésbé látványos, ámde önfeledt szórakozást ígérő programok, amelyek miatt érdemes ellátogatni a Wolfgangsee-hez!

Wellness kínálatunk egészíti ki továbbá téli programjainkat.

A kultúra nálunk télen is jelen van, azonban mi a tömegeket vonzó fesztiválok helyett a helyi népszokásokat helyezzük előtérbe. Néphagyományainkat nem utólag találtuk ki, hogy turisták ezreit csalogassuk ide velük, hanem az emberek életörömeit szolgálják.

A Wolfgangsee kulcsszava a sokszínűség – aki egyszer ellátogat ebbe az idilli téli környezetbe, az biztosan visszatér még! Válassza ezért a Wolfgangsee-t!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Strobl

Was sagen unsere Kunden?

4,7 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
7 Hotelek/Szállások És
88 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - Strobl

 • Hómagasság a hegyen: 150 cm tengermagasság: 1150 - 1450 m Pálya hosszúsága: 8 km Üzemel: 16.12.16 - 26.03.17 Település: Abtenau Régió: Lammertal-Dachstein West
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  33,00 Kiválasztás
 • tengermagasság: 560 - 1522 m Pálya hosszúsága: 7 km Üzemel: 06.01.17 - 19.03.17 Település: St. Gilgen Régió: Salzkammergut
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  27,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Szeretettel üdvözöljük Strobl am Wolfgangsee-ben! Régről itt maradt falusi villák, könnyed koncertek a tóparti sétányon, különböző rendezvények, családi élmények a kalandparkban, természetes strandok, vízisportok, romantikus naplementék – és még sok minden mást kínál a Wolfgangsee délkeleti csücskében fekvő Strobl.

A Keleti-Alpok, a Postalm fennsíkjain található gyönyörű túraútvonalak segítenek levezetni a stresszt. A szabadidő és a kikapcsolódás errefelé nem ismeretlen szavak, sőt kifejezetten jól ismertek.
Télen és nyáron, sokszínű és egyéni, az Ön igényei szerint, csak a Wolfgangsee körül.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  21.01.2017
  -6 / 3 °C
 • Holnap
  22.01.2017
  -3 / 4 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -6 / 2 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -10 / -2 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -12 / -2 °C
Hójelentés Strobl
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Strobl
Moosgasse 275
5350 Strobl, Ausztria