Holidays in Austria
main navigation - skip main navigation
geo path - skip geo path
you are now in: 
Guide > Austria > Upper Austria > Pyhrn-Priel > Hinterstoder > Berghof Sturmgut: Charming Setting & Skiing

Berghof Sturmgut: Charming Setting & Skiing

Content - skip

Wandelvakantie in Oostenrijk

Wandelvakantie in Oostenrijk voor natuurgenieters.

Wandelvakantie in Oostenrijk in een van de mooiste zijdalen van de Alpen met een idyllisch, schilderachtig landschap voor echte wandelgenieters.

turistická-dovolená-v-rakousku - Berghof Sturmgut - Berghof Sturmgut - Bergidylle pur & neben Skipiste Hinterstoder
Wandelvakantie in Oostenrijk, u zal in een van de mooiste zijdalen van de Oostenrijkse Alpen, Stodertal, genieten. Hier vindt u een idyllisch, schilderachtig en afwisselend landschap voor uw wandelvakantie in Oostenrijk. De vele panorama - wandelwegen zijn echte geheime tips voor wandelliefhebbers. Het dal ligt ver weg van het drukke verkeer op de invalswegen.
De verschillende, zeer overzichtelijke, informatieborden gidsen u door het dal en de hele vakantiestreek en bovendien vindt u er ook eersteklasse infomateriaal. De veelvuldigheid aan mooie `vlekjes` in het dal zijn goed afgesloten en probleemloos te bereiken.
Het Nationalpark Kalkalpen, dat in het hart van onze vakantiestreek ligt, onderstreept de onaangetaste natuur.

Familievakantie in Oostenrijk en bergschoonheid

Familievakantie in Oostenrijk: in Berghof Sturmgut bieden wij u een kindvriendelijke, idyllische en rustige plaats met een droomuitzicht.

Familievakantie in Oostenrijk: wij garanderen u een kindvriendelijke plaats of een wandelvakantie in Oostenrijk in een idyllisch landschap ... !!!
Familievakantie in Oostenrijk met een rustige en idyllische plaats zonder gevaar door water, afgrond of straatverkeer bieden wij u een ontspannende familievakantie in Oostenrijk.
Onze aantrekkelijke, grote kinderspeelplaats is aan ons familievriendelijk hotel verbonden en goed zichtbaar vanuit onze beide gastenkamers en vanaf ons terras. De speelkamer bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van de gastenkamers of het terras. Het groot terras biedt plaats om te ontspannen of om met de vele kindervoertuigen (gocarts, fietsjes, tractor, ...) te rijden. Wij hebben ook een kinderboerderij met vele dieren zoals kippen, lama`s, geiten, ...

Skivakantie net naast de skipiste

Skivakantie net naast de skipiste- skivakantie in een van de weinige verblijfplaatsen in Oostenrijk, die direct naast de skipiste liggen.

Berghof Sturmgut - Bergidylle pur & neben Skipiste Hinterstoder
Skivakantie net naast de skipiste bij ons in BERGHOF STURMGUT betekent: u gaat bij ons buiten, trekt uw ski´s aan en u bent dadelijk op de afdaling naar het dorp. Zo hebt u dadelijk toegang tot het skigebied. Op het einde van uw skidag, of tussendoor, verlaat u de skipiste en staat u onmiddellijk weer voor onze deur. Gebruik onze unieke verblijfplaats voor u of voor uw familie voor een skivakantie net naast de skipiste zonder op een auto of skibus aangewezen te zijn.

Ten huize wordt Duits en Engels gesproken.
Further Information:
right column - skip

Location on the Map

current position on the map
Weather - skip
Available Rooms
Available Rooms

Copyright - skip