Holidays in Austria
main navigation - skip main navigation
geo path - skip geo path
you are now in: 
Guide > Austria > Upper Austria > Pyhrn-Priel > Hinterstoder > Berghof Sturmgut: Charming Setting & Skiing

Berghof Sturmgut: Charming Setting & Skiing

Content - skip

Sikkirándulás egyenesen a sípályán

Sikkirándulás egyenesen a sípályán

Sikkirándulás egyenesen a sípályán

Berghof Sturmgut - Bergidylle pur & neben Skipiste Hinterstoder
Sikkirándulás egyenesen a sípályán – sikkirándulás olyan helyen Ausztriában, amely a sípályán helyezkedik el példán Berghof Sturmgutban – elég ha kimegy a ház elé, fölcsatolja a síléceket és máris síelhet. Egyedüli helyet kínálunk önnek és családjának, ahol autóra és autóbuszra a vendégnek nincs szüksége.

Családi üdülés Ausztriában – erdei idillt

Családi üdülés Ausztriában–idillikus, csöndes, biztonságos helyet keres, és gyönyörű panorámáról álmodozik? Ezt mind megtalálja Berghofu Sturmgutban.

rodinná-dovolená-v-rakousku-a-horská-idylka - Berghof Sturmgut - Berghof Sturmgut - Bergidylle pur & neben Skipiste Hinterstoder
Családi kirándulás Ausztriaban – egy csöndes, nyugodt helyen, árvíz és forgalmas utak nélkül, ezt kínáljunk az egész családnak Ausztriában. Hatalmas nagy játszótér a gyerekek részére a családi penziótól egy-pár lépesre. Önök figyelemmel kísérhetik gyerekeiket játszás közben a szobájukból vagy a teraszról, ahol nagyokat pihenhetnek.

Túrázás Ausztriában minden természetbarátnak

Túrázás Ausztriában egyik legszebb részében, az Ausztriai Alpokban.

Berghof Sturmgut - Hiking and Family Holidays  Túrázás Ausztriában Image Website - Berghof Sturmgut - Bergidylle pur & neben Skipiste Hinterstoder
Túrázás Ausztriában egyik legszebb részében, az Ausztriai Alpokban. Jöjjenek el Stoderlalerube, egy gyönyörű, kellemes és sokoldalú vidékre. Nagyon sok turisztikai út, gyönyörű panoráma várja a kedves látogatókat. A völgy távol esik a forgalmas várostól és utaktól. Az egész völgyón keresztül egyszerű és értelmes jelzésekkel ellátott információs táblák vezetik a turistákat. Sok gyönyörű látnivaló hely, könnyen probléma nélkül megtalálható. Üdülőközpont szivében helyezkedik el a Kalkalpy nevezetű nemzeti park.

Beszélünk németül és angolul

Előnyörs ár a szállásért
right column - skip

Location on the Map

current position on the map
Weather - skip
Available Rooms
Available Rooms

Copyright - skip