Ausztria Dél-Németország Svájc Észak-Olaszország

Nyaralás az Alpokban

- A legszebb módja a hegyek és a természet átélésének

Köszöntjük az Alpokban!


1.200 km hosszú és 150 - 250 km széles! Ezekkel a paraméterekkel jellemezhetjük Közép-Európa legnagyobb hegységét, az Alpokat. A térségben mindenki megtalálja számításait: a helybéliek egy csodálatos, hegyekkel tarkított és változatos földrajzi adottságokkal rendelkező élettérrel büszkélkedhetnek, mely a turistáknak kitűnő kikapcsolódási lehetőségeket biztosít. Ez a különleges, kulturális és történelmi látnivalókban gazdag régió, rengeteg sport és szabadidős programot nyújt, a természet kellős közepén. Egy hely, ahol kívánságaink valóra válnak!

Nyaralás a hegyekben – kitűnő választás! Túrázás, kerékpározás és kalandos kirándulások mountainkbike -on. Ha ez még mindig nem elég, természetesen további extrém sportok űzésére is nyílik alkalom (ha a kalandvágyók már rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel és felszereléssel!), mint például hegymászásra kötelek, jégcsákány és mászóvas segítségével. Családok, gyermekek és pihenni vágyók részére is rengeteg lehetőséget kínálunk. Tekintse meg a hegyek szívében rejtőző romantikus tóparti vagy más vízparti üdülőhelyeket, a hozzájuk tartozó sport és szabadidős programokat. Ha Önt inkább a kultúra és a művészetek érdekli, szívesen jár fesztiválokra és különböző rendezvényekre, tekintse meg az alpesi városok ajánlatait.

Az alpesi régió télen is ideális választás, hiszen kiváló síparadicsomokban hódolhatnak a tél szerelmesei szenvedélyüknek. A kitűnő síterepekről természetesen a snowboardosok és freerideosok sem hiányozhatnak, azonban családi síutak széles választéka is megtalálható a kínálatban. A sípályákon kívül is számtalan szabadidős programra nyílik lehetőség, mint például szánkózás, korcsolyázás, hótalpas túra, sítúra és még sok más! Ha valaki a szezon után még mindig hófödte síterepekre vágyik, akkor irány a gleccser, ahol egész évben havas csúcsok és pompás síparadicsomok várják a látogatókat!

Döntsön egy alpesi üdülés mellett: sportolási lehetőségek, szórakozás és kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Érezze jól magát, lépjen ki a hétköznapok szürkeségéből és fedezzen fel egy különleges turisztikai régiót. Garantáltan rengeteg új élmennyel gazdagodik. Kellemes időtöltést kívánunk!