Üdülés Altenmarkt-Zauchensee

Síközpont világbajnoki minőségben! Altenmarkt-Zauchensee-ben telente egy kisebb szabadidő- és sportparadicsom nyílik meg, amely semmilyen kívánságot nem hagy beteljesítetlenül: síelés, snowboard, sífutás 200 kilométernyi sífutópályán, szánkózás, korcsolyázás, lovaglás. Gyönyörű lesiklópályák, kényeztető síliftek, a boardosok örömujjongásai és eredeti hütték csábítják az idelátogatókat.

Altenmarkt téli sokszínűségével fogadja a vendégeit a lejtőkön innen és túl. A természetes fekvésű, barátságos, tradicionális üdülőhelynek sikerült megőriznie az eredetiségét, a melegségét és a bensőségességét. Friss téli napjaival a síelés szerelmeseinek a legideálisabb úticél. A kis síelőfalu, Zauchensee, 1350 méteres tengerszint feletti magasságával, 30 lakosával és 11 hotelével az Alpok leghóbiztosabb síközpontjai közé tartozik (2188 méterig). Csak kilép az ember a hotelből és máris a lesiklópályánál találja magát – Zauchensee-ben ez már régóta magától értetődő!

Altenmarkt/Zauchensee

Számokban: Zauchensee 1350 méter magasan, a Salzburger Sportwelt közepén fekszik, 270 sílifttel és 860 km-nyi lesiklópályával. Garantált síelhető hó november végétől május elejéig! Csak Zauchensee nyújtja azt a maga 135 kilométernyi, különböző nehézségi fokozatú lejtőivel, amit a legnagyobb sztárok és a hobbisportolók kívánhatnak! Három lanovka, tizenegy libegő és hét sílift segítségével juthatunk fel a csúcsra. Négy síiskolában szervezünk egyéni oktatást – számos sportágban. Egy „milyen-gyors-vagyok-én” időmérő szakaszon mindenki letesztelheti saját képességeit.
Közvetlen csatlakozás a Tauern autópályára (A10), elegendő parkolóhely az új mélygarázsban és egy ingyenes busztranszfer Altenmarktból, hogy a megközelítéssel senkinek ne legyen gondja.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Altenmarkt-Zauchensee

Was sagen unsere Kunden?

4,7 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
4 Hotelek/Szállások És
6 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

3 Síterület - Altenmarkt-Zauchensee

 • Hómagasság a hegyen: 125 cm tengermagasság: 1000 - 2188 m Pálya hosszúsága: 44 km Üzemel: 19.11.16 - 23.04.17 Település: Altenmarkt-Zauchensee Régió: Salzburger Sportwelt
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  50,00 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 80 cm tengermagasság: 858 - 1571 m Pálya hosszúsága: 17 km Üzemel: 16.12.16 - 02.04.17 Település: Radstadt Régió: Salzburger Sportwelt
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  50,00 Kiválasztás
 • zárva
  Pálya hosszúsága: 860 km Üzemel: 02.11.13 - 23.04.14 Település: Altenmarkt-Zauchensee Régió: Salzburger Sportwelt
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  46,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Altenmarkt-Zauchensee egy kettős üdülőparadicsom. A sportos, aktív kikapcsolódási lehetőség mellett Altenmarkt-Zauchensee egy üdülőparadicsom a testnek, a szellemnek és a léleknek, hangulatos-tradicionális atmoszférájával.

Altenmarkt-Zauchensee egyet jelent a szívélyes, barátságos vendégszeretettel, a tökéletes infrastruktúrával és a változatos sportolási és szabadidős lehetőségekkel. Nyaranta Zauchensee varázslatos hegyei, Almdorf barátságos szállodái, a Club-Center, a romantikus hegyi tó és a szuper-inkluzív program csábítja az ide látogatókat. Egy semmivel össze nem hasonlítható szépségű hegyi világ kulisszái között élheti át az idelátogató, 1350 méter magasságban, aktív és szórakozással teli üdülését.

Altenmarkt-Zauchensee

A túrázok, a sportolni vágyok és a természetet kedvelők paradicsoma: Altenmarkt-Zauchensee egyszóval paradicsomi kikapcsolódást jelent! 860 méterrel a tengerszint felett, a Salzburger Sportwelt szívében helyezkedik el Altenmarkt. Zauchensee városrész alpesi legelői és a völgyben található további látványosságai pedig 1350 méter magasan találhatóak, szabad kilátással a Dachstein, a Tauern és a Lackenkogel hegyvonulataira egy széles és napos völgyből. 150 kilométernyi túraútvonal csalogatja az idelátogatót üdülése csúcspontjára. A kocogás, biciklizés, hegyi kerékpározás, túrázás, hegymászás, halászás, golfozás vagy táncolás csak néhány azok közül a lehetőségek közül, amelyek nyaralását felejthetetlen élménnyé varázsolhatják Altenmarkt-Zauchensee-ben. Sport és szórakozás, kaland, népi hagyományok és gyönyörű alpesi környezet – mind-mind ebben a festői környezetben fekvő faluban, Salzburg tartományban! Hagyja, hogy Önt is elvarázsolja az alpesi nyár!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  20.02.2017
  -7 / -1 °C
 • Holnap
  21.02.2017
  -4 / -1 °C
 • szerda
  22.02.2017
  -2 / 5 °C
 • csütörtök
  23.02.2017
  -1 / 7 °C
 • péntek
  24.02.2017
  -9 / 1 °C
Hójelentés Altenmarkt-Zauchensee
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Tauern-autópálya (A10): Bischofshofen kijáratnál

Altenmarkt vagy Selztalon és Schladmingon keresztül Altenmarktig
Útvonal tervezése
Vonattal közvetlenül Altenmarkt-Zauchensee-ig Salzburgon és Bischofshofenen vagy Grazon és Radstadton keresztül.
W.A. Mozart-repülőtér, Salzburg (kb. 70 km-re tőlünk), vagy München repülőtér
Járatfoglalás
Altenmarkt-Zauchensee Tourismus
Sportplatzstraße 6
5541 Altenmarkt-Zauchensee, Ausztria
Altenmarkt-Zauchensee Logo - Altenmarkt-Zauchensee Salzburg