Üdülés Annaberg

Egy téli mese: Annaberg 20 km csodálatos út, 9 lift, egy gyerek síiskola – mindezt családbarát árakon és távol minden zűrzavartól.
Az annaberg-i sívidéken 2 kétszemélyes ülőlift – az egyik kifejezetten gyerekeknek futószalagos beszállási lehetőséggel, egy páros ülőlift, 4 húzólift, 2 gyakorlólift és fedett szállítószalag áll rendelkezésre. Minden lift a kulcskártyával érintésmentesen hozzáférhető.

Lapos vagy kihívást jelentő?
A családok a könnyű lejtőket értékelik jobban a lapos területeken. Rutinos sízők és snowboard-osok a kihívást jelentő FIS által jóváhagyott lejtőkön és a mogulpályákon hagyják a nyomvonalaikat. Az Annaberg-i Síiskola csapata szakszerűen vigyáz a kicsikre.

Szánkózni és síelni
A meseszép téli táj az Ötscher látványával aktívan, romantikusan és kedélyesen szórakoztató: jégkorcsolyázás, túrázás és curling.
A romantikusok megengedhetnek maguknak egy utat lovasszánnal vagy egészen jókedvűen túrázhatnak hótalpon a csillogó csodavilágban.
Egy teljes hóban eltöltött nap után pihenhet egyet az eredeti hegyi házikók egyikében.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Annaberg

Was sagen unsere Kunden?

4,4 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
1 Szálláshely És
15 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Annaberg

 • Hómagasság a hegyen: 120 cm tengermagasság: 896 - 1334 m Pálya hosszúsága: 13 km Üzemel: 08.12.16 - 19.03.17 Település: Annaberg Régió: Mostviertel
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  34,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Annaberg. Almen, Schluchten, Pferde és a Via Sacra A vidéki élet balzsama a léleknek
Családok, pihenést keresők és mozgásra vágyók Annaberg-ben minden hozzávalót megtalálnak egy felfrissülést nyújtó nyári üdüléshez a csodálatos hegyvidéken. Mozgás vagy szórakozás - Annaberg-ben mindkettőt megleli.

Túrabarátoknak

Szelíd alpesi havas legelők vagy csodálatos hegycsúcsok, gyönyörű kilátás és lenyűgöző szurdokok. Minden túraimádónak kötelező uticél az 1.377 m magas tiroli hegykúp, az annaberg-i hegy és Hennesteck. Mindkettő kitűnő kilátóhegyként ismert.
Schneeberg innen ugyanúgy megcsodálható mint a Hochschwab vagy a Gesäuse hegyei. Természetesen az Ötscher-ről sem feledkezhetünk meg, amely a területnek körös-körül a nevét adta. Az annaberg-i házak és az Anna-Alm-i legelők kunyhóinak a gazdasszonyai a lenyűgöző panoráma mellett a hely tradicionális csemegéivel kényeztetnek.

Semmi esetre sem hagyhatnak ki a természetimádók egy túrát a különleges Ötschergräben-ben. Kenner úgy utal rá, mint a Ausztria Grand Canyon-jára.
A vadromantikus táj western filmekre emlékeztet. A völgyben csordogál a hegyi patak, amelynek már a látványa is frissítő. A napsütötte szurdok oldalán különös sziklaformációk emelkednek ki.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  18.01.2017
  -11 / -9 °C
 • Holnap
  19.01.2017
  -12 / -5 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -8 / -3 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -4 / 0 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -2 / 2 °C
Hójelentés Annaberg
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Az A1-es pályán, kijárat: "St. Pölten-dél" - Maria Zeller szövetségi közúti B 20-Annaberg
Útvonal tervezése
Mariazellervonat St. Pölten Hbf - Mariazell
Bundesbus Südtirolerplatz - Mariazell - Südtirolerplatz
Tourismusinformation der Gemeinde Annaberg
Annarotte 14
3222 Annaberg, Ausztria
Logo Annaberg - Annaberg Also-Ausztria